Anorexiabol valo gyogyulas utan felgyorsul az anyagcsered?
Rendbe jön az emésztésed idővel, és nem fogsz elhízni. A hosszú távú éhezés annyira lecsökkenti a szervezetedben levő ásványi anyagokat, vitaminokat, lelassítja a regenerációs képességét, hogy ha rendes táplálkozásba kezdesz (vagyis azt eszed, amit kívánsz), akkor még évekig nem kell a súlyod miatt aggódnod.
Ezen kívül a táplálékallergiák is megszűnhetnek.
Igaz, nálam a bulimiás tünetek voltak többségben, de voltak koplalós időszakaim. Hetekig csak tejet ittam, és laktózérzékeny lettem. Aztán valahogy elmúlt, vagy csillapodott a betegségem, és egy idő után azt vettem észre, hogy egyrészt sokkal jobban nézek ki, a testtömegem is ideális, másrészt, hogy tudok tejfölt és sajtot enni hasfájás nélkül.
És egy másik szembetűnő, kézzelfogható változás az volt, hogy tökéletes laborleleteket produkáltam.
Az evészavarból történő felépülésről itt nagyon jókat olvashatsz:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!