Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Pszichiátrián lehet trükközni...

Pszichiátrián lehet trükközni a gyógyszerbevételnél?

Figyelt kérdés
Szóval arra gondoltam hogy amikor osztják a gyógyszert beveszem és úgy teszek mintha lenyelném, de igazából visszaköpöm a pohárba. Ezt vajon észreveszik?

2022. febr. 12. 10:32
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nekem nem nézték bár en nem is próbálkoztam trükközni 10 es vagyok
2022. ápr. 5. 11:04
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ.

Amikor súlyos állapotban voltam pszichiátrián, akkor risperdalt folyékony formában kaptam, fecskendőben volt és úgy fecskendezték be a számba. Megnézték, hogy lenyelem-e.

Amikor fél évig voltam egy pszichiátriai rehab osztályon nem olyan súlyos állapotban, akkor az egyik gyógyszerből minden nap lecsaltam a harmadát. Egyszer sem vették észre. Ehhez persze az kellett, hogy ez a gyógyszer nagyon könnyen törik, ugyanakkor nagy. Tehát indokolt volt, hogy eltörjem. Miközben ezt csináltam, egy fél lépéssel arrébb álltam és látványosan bekaptam az egyik felet, a másikat meg simán zsebrevágtam. Ez este volt. Reggel meg bevettem a rendes adagot. (Így jön ki a harmadolás.)

A gyógyszer szintjét nézték havonta és a kétharmad mennyiséggel is terápiás tartományon belül voltam.

Ezzel együtt nyilván nem túl etikus ilyet csinálni, jobb lenne, ha mindenki meg tudná beszélni az orvosával.

2022. ápr. 5. 11:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!