Pszichiátrián lehet trükközni a gyógyszerbevételnél?
Figyelt kérdés
Szóval arra gondoltam hogy amikor osztják a gyógyszert beveszem és úgy teszek mintha lenyelném, de igazából visszaköpöm a pohárba. Ezt vajon észreveszik?2022. febr. 12. 10:32
1/12 anonim válasza:
Trükközni lehet de utána ha észreveszik összezúzzák porrá és úgy kapod onnantól.Legalábbis nálunk így volt
2/12 anonim válasza:
A pszichiátriai betegek erről híresek... nem is értem, mire számítottál...
4/12 A kérdező kommentje:
#3 miért nem?
2022. febr. 12. 18:18
5/12 anonim válasza:
Attól függ miért vagy pszichiátrián, nem vagyok gyógyszerpárti, de néhány betegségre jobb ha gyógyszert szed a beteg.
6/12 A kérdező kommentje:
#5 az miért fontos? Indokolatlanul sok gyógyszert adnak, a feléről nem is tudom hogy mi.
2022. febr. 12. 19:36
7/12 anonim válasza:
Nehéz, mert a nővér előtt kell bevenned a gyógyszereket és belenéznek utána a szádba.
8/12 anonim válasza:
Mert pl egy skizofrén betegnek jobb ha beveszi a gyógyszert
10/12 anonim válasza:
Semmit nem ér vele mivel az ápoló az egész száját átnézni a nyelve alatt is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!