Krómgyűrű kérdése:
Mit tegyek szorongás ellen?
Figyelt kérdés
Az a bajom (vélhetően a szorongásból fakad), hogy nem tudom kezelni a konfliktusokat.
Egyszerűen ha beszólnak az utcán az etnikumok, visszaszólok, elkap a remegés, főleg a karom és a lábam. Tudom, hogy ez gyávaságra utal, pedig próbálok kiállni magamért, de mégse megy.
Normális dolog ez, hogy ennyire elkap az adrenalin vagy én nem vagyok hozzászokva az ilyen helyzetekhez?
Hogy lehet ezt orvosolni? Ne azt mondjátok, hogy álljak ki a sorra és kezdjek balhézni.
Járjak küzdősportra, konditerembe, ha ez megoldást jelenthet?
2022. febr. 11. 18:45
1/6 anonim válasza:
Minek szólsz vissza ha rosszul leszel töle?
Vágj fapofát rá se nézz az sokkal jobban zavarja öt mint látja hogy remegve hetedszer házigazda valamit még ki is röhög
2/6 anonim válasza:
Minek szólsz vissza? Nem ilyenkor kellene kiállnod magadért... Ilyen helyzetben az a normális, ha mész tovább, mintha meg sem hallottad volna. Ha visszaszólsz - ráadásul remegve-, akkor csak örül neki, hogy ilyen hatást váltott ki nálad (és még ki is röhög...).
3/6 A kérdező kommentje:
Jó, értelek Titeket. Akkor azt mondjátok, hogy mivel lehet ezt a remegést negszüntetni.
2022. febr. 12. 05:27
4/6 wrestler56 válasza:
Önbizalommal. Ahhoz legyél jártas egy küzdősportban. Mire ezt eléred, már lesz autód ami megvéd, vagy már nem ott élsz, ahol ez a problémád. Addig ne járj az utcán egyedül.
5/6 anonim válasza:
Lehet nem tudod megszűntetni. Benne van a pakliban
6/6 A kérdező kommentje:
Gondolkodtam küzdősporton, de ahogy az utolsó válaszadó írta, lehet, hogy lehetetlenség leküzdeni ezt a fajta blokkot.
2022. febr. 18. 06:05
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!