Citapramtól meghízhatok?
Én 2 napja szedem. Első nap nagyon émelyegtem, de mostmár csak kissé bágyadt vagyok.
Egyébként szexuális zavart is okozhat - nálam elő is jött ez a probléma - mégpedig az, hogy sokkal nehezebben megyek el. Szinte bármeddig vissza tudom tartani.
Szia!
És mire szeded, ha megkérdezhetem? (Én pánikra, és szorongásra). Mennyivel kezdted szedni? Én féllel, majd emeltük egészre. Az elején "túlpörgetett", azért szedek mellé nyugtatót is. Hányingerem nekem is volt, de valószínűleg csak azért, mert nem ettem semmit (elején erősítette a szorongást, és olyankor nem megy le egy falat sem a torkomon). Az kb. 2 napig tartott. A sok szorongás miatt több, mint 10 kilót lefogytam, de ez rám is fért, most elégedett vagyok a külsőmmel és nem szeretném visszahízni. Én nem szexeltem még, amióta szedem, így erről nem tudok beszámolni...de felkészülök rá, hogy ez lehet majd.
22L
Első vagyok: depresszió, pánik és szorongás miatt szedem. Minden reggel 1 szem. A mellékhatások között nem szerepel hízékonyság, hanem az étvágytalanság ...
24f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!