Napi szinten erős migrénjeim vannak. Hogy tudok így élni?
35 éves vagyok, 20 éve migrénes. Vizsgálatok, diéták, életmódváltás, gyógyszerek, alternatív terápiák. Semmi nem hat. Az idő csak úgy folyik el és migrénes rohamok csak súlyosbodnak… hányás, látásromlás is van egy- egy roham alkalmával. A sumatriptántól már fáj a szívem.
Munkámat nehezen végzem, karriert nem tudok építeni, családot nem merek alapítani, néha magam is alig tudom ellátni, szociális életre már nincs energiám. Ez így nem élet, mentálisan is rendkívül megvisel a dolog.
Van úgy, hogy az ember rástresszel,és annál inkább előjön. Tudom, mert én is szenvedek tőle.
A vizsgálatok mik voltak? Vérvétel, hormonokat néztek? Nekem a ciklusom nagyon befolyásolja, meg ugye a stressz. Plusz megfigyeltem, hogy a gyomorégés (reflux) is kiprovokálja.
Én szedek sajnos ssri-t, más észre okokból, de az picit csökkentette a gyakoriságot, intenzitást.
Ne add fel, lesz rá megoldás, és próbálj meg pihenni ha teheted, és relaxálni, mert ez egy ördögi kör, ha sokat idegeskedsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!