Mit tehetünk a skizofrén lányunkért?
Jár orvoshoz, pszichiátrián is volt többször, gyógyszereit nem szedi. Ennek a vége az, hogy behúzott az apjának, random levetkőzik mások előtt, a fétiseiről beszél és bogarakról hallucinál.
A rendőrség sokszor járt már nálunk, bevitték, leszedálták, de utána újra nem szedi a gyógyszereit és újra ott vagyunk, ahogy most. Már félünk tőle, nem tudjuk mit tegyünk. Egyszerűen... elfáradtunk lelkileg, mindenhogyan, megtámadta egyszer a macskánkat, azt mondta, bekattanva, hogy megfogja ölni. 22 éves a lányunk, nincs kapcsolata, se barátai, céljai sincsenek már. Mi se tudunk mit tenni... úgy érzem benne ragadtunk egy reménytelen ördögi körbe.
Szóval, mit tehetnénk érte? Elnézést, ha nem
vagyok érthető, de most is sírok. Az is megnehezíti a dolgot, hogy autizmusban is szenved. Sehogy se tudunk vele kommunikálni...
Megköszönném a segítséget
Igen, gondnokság alá helyezést akartam én is írni. Sajnos, van akiért nem tudsz már semmit tenni.
De az a kör is egy élmény lesz.
az injekcióval az a gond, hogy előtte egy ideig kell szedni szájon át az antipszichotikumot.
valószínű, hogy a pszichiátrián hosszú kúra, nem a bemegy mert csinált valamit kijön.
ha a gyógyszerek hatnak, és tényleg elégi a hatást (akár több hét) lehet már lesz betegségbelátása, ez a legfontosabb.
a gondnokság jó ötlet, illetve igazságügyi pszichiáter tud segíteni ha ön-vagy közveszélyes.
sok sikert kívánok, mert a skizofrénia manapság már elég jól karbantartható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!