Megőrüléstől való félelmet küzdötte már le valaki?
Figyelt kérdés
ÜDV Tagok!
Volt már problémátok azzal, hogy féltek a skizoférniától vagy a megőrüléstől? S ellenőrizgettétek folyamatosan, hogy jaj most akkor megőrültem -e vagy megtörtént-e ez a dolog vagy bármi?
Hogy tudtátok ezt kezelni, illetve mit ajánlatok?
Azt mondják, ha lefoglalja magát az ember, akkor ez jelentősen tud javulni...
Köszi a válaszokat!
2022. febr. 5. 16:54
1/7 anonim válasza:
pszichologushoz menj mielott vegkepp bekattansz. a sajat erdekedben
2/7 anonim válasza:
Klinikai szakpszichológus! Nem öngyógyítás! Az nem fog menni! A fogadat is saját magad akarod betömni?
3/7 anonim válasza:
Nekem olyan van,hogy nem vagyok benne biztos,hogy amit valóságnak látok,hiszek,az tényleg az.Szóval nem tudom,hogy őrült vagyok,vagy sem...De amúgy tényleg segít,ha lefoglalod magad.
4/7 anonim válasza:
Évek óta így elek... ez szorongás és pánik
5/7 anonim válasza:
Mért élsz így évek óta, 4-es? Egyáltalán nem kéne ezzel szenvedned! Ha rákos tüneteid lesznek, azzal se fogsz orvoshoz menni, mert félsz tőle?
6/7 anonim válasza:
Voltam mar orvosnál, gyógyszert sem tudok szedni... csak xanaxot. Mar azt sem tudom hol vagyok sokszor. Ha rákos tuneteim lesznek, el fogom fogadni... megváltás lenne
7/7 anonim válasza:
Szia. Nekem ez egy kényszergondolat szintén (OCD), de lehet ez egy sima generalizált szorongástól bármitől. Menj el egy pszichológushoz, és ha ő úgy látja a helyzetet elküld pszichiáterhez, és gyógyszereskezelést is el tudtok kezdeni, ha annyira megkeseríti az életedet. Drukkolok, és egyet ne feledj. Aki megőrül az nem fél tőle, és nagyrészt a skizofrének 90%-a betegségtagadó, és nem kevés tünettel járna. Szinte biztos hogy nem lesz semmi ilyen bajod amire gondolsz/amitől félsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!