Tialera antidepi mikor hat már?Szed ilyet valaki?4 hét után sincs semmilyen hatás.Olyan jó lenne,ha már jobb lenne a kedvem..
Figyelt kérdés
3*12,5 mg az adagom.Elkeseredtem,mert ez a harmadik fajta,amit kipróbálok.A másik kettőtől brutál mellékhatások jöttek,nem bírtam szedni.Ennek nincs mellékhatása,de még jótékony hatása sem.Köszönöm aki olvassa.2022. febr. 7. 15:18
1/4 anonim válasza:
Pedig sajnos ha 4 hét után kicsi változást sem észlelsz akkor ez sem a te gyógyszered. Mi volt az első kettő?
2/4 A kérdező kommentje:
Citalopram és Escitil.2 hétig tudtam szedni kb,az Escitilnél egész napos hányás és émelygés,a citaloprám pedig olyan rémálmokat okozott,és zavarodottságot,hogy nem tudtam aludni sem.
Akkor nincs remény,ha már eddig nem hatott.
2022. febr. 7. 16:54
3/4 anonim válasza:
Pszichoterápiát nem próbáltad? Vegyszer nélkül?
4/4 A kérdező kommentje:
De igen,évekig.A piruláknál kötöttem végül ki.
2022. febr. 7. 17:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!