Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Nem tudok iskolába járni a...

Nem tudok iskolába járni a depresszióm miatt?

Figyelt kérdés

Pontosabban lehet ha dolgoznék ott is kihatna de nem tudom.

Depressziós, integrációs személyiségzavarral küzdő ember vagyok. Nem régóta, de járok pszichológiushoz.

Nehéz nekem. Nincs egy barátom se, félek az emberektől, az iskolában elnyomnak. Az iskolába vannak akik jopofiznak velem, de szívből utálnak, mikor barátkoztam velük kihasználtak, hogy lehessen rajtam nevetni.

A tanárok már kedvelnek, kivéve az osztályfőnököm az gyűlöl, és mindent megtesz hogy még jobban izoláltabb legyek a közösségben.

Engem a családom se szeret, apámat alig ismerem mert elment, anyám el se tart csak apa fizet sokat, anyám nem szeret, csak néha amikor kell valami. Sokszor engem okolminndenert és várja hogy 18 legyek hogy eldobhasson.

Van testvérem is, azzal csak akkor beszélek ha felmegyünk hozzá évente 3x amúgy az se nagyon kedvel.

Magamat se kedvelem, sőt utálom, hogy lehetek ekkora szerencsétlen nyomorék, egy nagy 0 kb.

Ahhoz képest a jegyeim meg jók, de attól még ugyanolyan szar az egész.

2022. febr. 7. 12:06
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Na, ha tudod tetőzni a bajt, az pl. úgy is történhet, hogy neki állsz öndiagnosztizálni. Ezek a dolgok olyan átfedéseket mutatnak tünetileg, hogy szakembereknek is nehéz differenciál diagnózist csinálni, te 18évesen azért ne gondold, hogy képes leszel rá :D
2022. febr. 8. 19:37
 12/13 A kérdező kommentje:
Ez nem öndiagnosztika, hanem pszichiáter állította fel szeptemberben, október óta járok pszichológushoz, mert ezt tanácsolta.
2022. febr. 8. 19:57
 13/13 anonim ***** válasza:
Oh értem. Így is lesznek barátaid, csak lehet kell még pár év, mire a korosztályod eljut odáig, hogy megtanulják az empátiát. De meghalni nem kéne, újrakezdeni meg nem hinném, hogy lehet. Ne aggódj, idővel a helyére kerül minden.
2022. febr. 8. 22:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!