Súlyos depresszió miatt nem tudok iskolába járni. Hogy fejezzem be ezt az évet?
Figyelt kérdés
Már szünet előtt is rengeteget hiányoztam emiatt, félévre nem vagyok lezárva. Járok terápiára, szedek gyógyszereket már mindjárt fél éve de nem használ, sőt napról napra egyre rosszabbul vagyok. Képtelenség hogy szünet után képes leszek összeszedni magam és bejárni a suliba, de valahogy muszáj befejeznem ezt az évet. Öngyilkos gondolataim vannak tehetetlenségemben, félek a jövőtől és egyáltalán nem látom értelmét az életnek. Vagy 9 osztállyal maradok és egyszer úgyis kinyírom magam mert sz@rul alakult az életem, vagy már most megölöm magam, mert semmi értelme megvárni hogy minden elb@szódjon mégjobban. Na mi legyen?2021. dec. 30. 03:24
2/10 A kérdező kommentje:
alvászavarom van, de semmi gond
2021. dec. 30. 03:42
5/10 A kérdező kommentje:
beszélgetünk, próbáljuk kideríteni az okát , hogy ért-e valamilyen trauma de még kb. semmit sem haladtunk mert egész kiskorom óta lelkileg bántalmazva voltam és rengeteg rossz dolgot kellett átélnem amit nehéz felszínre hozni és feldolgozni.
2021. dec. 30. 03:58
6/10 anonim válasza:
Értem, és a gyógyszerek mifélék?
7/10 anonim válasza:
Ha gondolod, tudsz iskolát váltani, vannak ilyen Alter sulik, ahol nagyon közvetlenek a tanárok is, olyan az egész, mintha haverokkal lennél egész nap,csak tanítanak :)
Keress rájuk, a Zöld kakast ismerem. Illetve, ha van orvosi papírod, szerintem magántanuló is tudsz lenni, ha nincs bajod azep egyedül való tanulással :)
8/10 anonim válasza:
mióta tart a terápia?
ha már hónapok óta mindenképp meggondolandó, hogy cserélj terapeutát vagy gyógyszert.
inkább legyél jól lelkileg mint a sulin izgulj lelkileg azt később is elvégezheted ha akarod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!