Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Menjek holnap iskolaba?

Menjek holnap iskolaba?

Figyelt kérdés
Nem érzem valami jól magam. Nem fáj semmim meg semmi ilyesmi csak úgy érzem kicsit depresszios vagyok és túl sok kedvem a nagy társasághoz

2021. máj. 30. 19:47
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
29 szavazat
 1/5 anonim ***** válasza:
78%
Úgyan így vagyok. A tanar is azt mondta hogy depressziós vagyok, mióta online tanulás van és mióta vissza is mentünk. Nekem sincs kedvem menni. Már erre e két hétre... én úgy vagyok vele hiányzom amennyit csak tudok 😅
2021. máj. 30. 19:59
 2/5 anonim ***** válasza:
88%
Lehet pont az lesz a gyogyir ha be mesz
2021. máj. 30. 20:03
 3/5 anonim válasza:
95%
Ha társaságban vagy,azzal javítod a hangulatodat. Én is így voltam vele. Az online oktatás alatt én is depis lettem,de utána,mikor újra közösségbe mentem,visszatért a jó kedvem.
2021. máj. 30. 20:09
 4/5 anonim ***** válasza:
98%
Menj. Ha csak akkor menne az ember, ha kifejezetten kedve van, az iskolák 30%-on lennének.
2021. máj. 30. 22:48
 5/5 anonim ***** válasza:
96%
Hát az iskolába járás alapból nem kedv kérdése. Kb senki sem szereti, de attól muszáj. Dolgozni sem szeretnek az emberek. Ha tehetném én is otthon vrném egész nap, sz@rt sem csinálnék. De nem lehet...
2021. jún. 1. 05:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!