Nem tudok iskolába járni a depresszióm miatt?
Pontosabban lehet ha dolgoznék ott is kihatna de nem tudom.
Depressziós, integrációs személyiségzavarral küzdő ember vagyok. Nem régóta, de járok pszichológiushoz.
Nehéz nekem. Nincs egy barátom se, félek az emberektől, az iskolában elnyomnak. Az iskolába vannak akik jopofiznak velem, de szívből utálnak, mikor barátkoztam velük kihasználtak, hogy lehessen rajtam nevetni.
A tanárok már kedvelnek, kivéve az osztályfőnököm az gyűlöl, és mindent megtesz hogy még jobban izoláltabb legyek a közösségben.
Engem a családom se szeret, apámat alig ismerem mert elment, anyám el se tart csak apa fizet sokat, anyám nem szeret, csak néha amikor kell valami. Sokszor engem okolminndenert és várja hogy 18 legyek hogy eldobhasson.
Van testvérem is, azzal csak akkor beszélek ha felmegyünk hozzá évente 3x amúgy az se nagyon kedvel.
Magamat se kedvelem, sőt utálom, hogy lehetek ekkora szerencsétlen nyomorék, egy nagy 0 kb.
Ahhoz képest a jegyeim meg jók, de attól még ugyanolyan szar az egész.
2# ha fiu vagy ez így van, ha nő akkor nem.
18 leszel költözz dolgozz vent lakassal es kezdj uj eletet. Komfort zonabol ki kell szakadnod
Fiú vagyok.
Nem szedek semmit, de majd lehet tovább küld a pszichológus.
Ilyen személyiségzavar nincs hivatalosan, ki mondott neked ilyet? Pszichológus?
Egyébként meg válts iskolát, ha lehet, és ideje lenne felkeresni egy pszichiátert is. Értem én, hogy majd a terápia megoldja, csak közben jó lenne tudni funkcionálni az életben. Ha nem tudsz már iskolába se menni, akkor mi lesz, otthon fogsz ülni? Ott aztán majd biztos megtapasztalod, hogy nem utál midnenki, meg néz le.
Igen ezért maradok otthon, mert jobb a sima magány mint a társasmagány.
Iskolaváltás még nem lenne a legjobb, máshol ugyanez előjönne, én gyári hibás vagyok
O my sweet summer child
Akkor figyelj, mi lesz? Oké, gyárihibás vagy, akit nem lehet szeretni, én hiszek neked esküszöm
Iskolába sem tudsz már járni. Sőt, hát te magad is látod, így bizony munka sem lesz. Mi lesz? Anyádék is utalnak azt mondod, hát ki fog eltartani?
Mi a célod egyáltalán, akarsz te barátokat, barátnőt, bármit is?
Mondjuk az egy dolog, hogy tudom, hogy a depresszió ilyen, de most komolyan azt kell játszanom, mintha nem tudnám, hogy a depresszió beszél belőled? Fél óra alatt olyan helyzetbe hoználak, ami minden ilyen önértékelési problémád cáfolná.
Hát figyu. Mindenkinek van barátja, mert ismerkednek egymással, hozzám nem megy senki. Felütöttem a szak jelentést, én paranoid gondolkodású szociálisfobiás regresszív gondolkodású depis nem tudom mi vagyok.
Nem voltak ilyen pszichés gondjaim ezek 2 éve kezdődtek el
Mindig én vagyok az akinek senkinek nem kellek, másra hárítanak, megkéne halni és újrakezdeni azt csá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!