Hogyan legyek újra összeszedett és igényes?
Átérzem
Én is így vagyok, hosszú idő óta. Csak én csaladanya vagyok, és nem teljesen hagytam el magam.
Én voltam dokinál is, depresszióra kaptam gyógyszert de mivel nem hatott csak rosszul voltam tőle, másik komolyabb kivizsgálás után megállapították, hogy nem vagyok depressziós. Ez egész felvillanyozott. 😅 Szóval akkor simán lusta.
Nálam a rendszeresség segít, a digitális detox, a mozgás.
Kb mindent elkezdeni nehéz. Mivel pl nagyon jó érzés a tiszta lakás, az a motiváció h ezt a jó érzést elérjem.
A gyermekem miatt se hagyom el magam.
Sajnos meg kell magad erőltetni, nincs más megoldás.
Írd össze miben akarsz változni és doit.akkor is ha csak fekudnél a koszban, és szenvedsz takarítás közben, csak csináld.
Ez úgy hangzik, mint a depresszió és a kapunyitási pánik vagy ahhoz kötődő szorongás.
Ha nincs pontos célod, elképzelésed arról,mit fogsz csinálni egyetem után,mi lesz veled, milyen munkát szeretnél, az okozhat állandó szorongást, reménytelenség érzést, kedvetlenséget.
Az egyetemeken szokott lenni pszichológiai tanácsadás, szerintem ezzel a problémával felkeresheted őket. Vagy egy komolyabb pályaválasztási tanácsadót. Próbálj ki minél több dolgot, végezz többféle alkalmi munkát, hogy lásd, mit szeretsz csinálni. Vagy kezdj el már most az egyetem alatt felépíteni egy vállalkozást, esetleg online bizniszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!