Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Depresszió? Önbizalom hiány?...

Depresszió? Önbizalom hiány? Mi lenne a jó?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Kicsit bonyolult lesz.. Nos..van egy olyan gondom, hogy egyre jobban utálom a munkámat, ami elég nagy probléma hiszen bolti eladó vagyok és az embereket nekem kell kiszolgálnom. Nem tudok már kedves lenni velük. Gondolkodtam, hogy felmondok (nem ez lenne az első, hogy itt hagynám a boltot.. mindig vissza vettek), de félek is. Mi van ha mások rólam kezdenek majd beszélni, hogy már megint elmegy. Persze tudni kell, hogy nem messze van egy bolt szerűség tőlünk és én kb. egy éve vagy több össze vesztem egy ott dolgozóval. Azóta sem szeretem meglátni, de ugye ez elkerülhetetlen. Bennem van ez is.. Meg minden.. Nem szeretem már ezt a helyet. A fizetés sem a legjobb ezért megérné váltani, de olyan mintha nem mernék már felmondani.. Nem tudom mit tegyek. Azon is gondolkoztam, hogy csak a téli fáradtság miatt vagyok ennyire lehangolt, de mindig rájövök, hogy valószínűleg munka undorom van már.. De ha találok más helyet attól is tartok, mert ismeretlen lesz. Mi van ha ott nem fogok tudni beilleszkedni? Mi van ha nem fogadnak el mások? Nem tudom mit tegyek, hogyan is szedjem össze magam, hogy jobb kedvem legyen. Napról napra egyre kedvetlenebb vagyok, és már féltűnt, hogy egyre több izületem kezd el fájni 28 évesen, pedig nem végzek megterhelő munkát. Párom támogat, hogy keressek mást ha úgy érzem, de nem tudom. Nem tudom mit tegyek. Nincs önbizalmam erre rájöttem, de szeretnék ezen változtatni. Esetleg valakinek ötlete? Köszönöm előre is.
2022. febr. 3. 08:11
 1/2 anonim ***** válasza:
Rossz közérzeted van , próbálj ne ezen agyalni , hanem érezd jól magad amikor tudod:)
2022. febr. 4. 09:29
 2/2 anonim ***** válasza:
Szerintem mindenképp keress mást. Mekkora boltban dolgozol? Ha kisebb boltban tudnál dolgozni, ahol nincs annyi ember, szerintem már az is jobb lenne a mostaninál. Vagy keress más jellegű munkát.
2022. febr. 4. 10:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!