Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Évek óta még mindig visszajön...

Évek óta még mindig visszajön hogy egyszer kiraboltak, depressziós vagyok emiatt, hogy lehet ezen túllépni?

Figyelt kérdés
Külföldön egyszer egy tömegbe kerültem, 2 másodperc alatt kivette valami féreg a tárcámat a taskambol. Sajnos pont előtte vettem ki készpénzt, mert kellett és egy nagyobb összeg volt benne. Nekem a penz nagyon fontos, plane amit en magam keresek meg, sokkot kaptam, sirogorcsot, mar a mentőt akartak hívni hozzam. A mai napig nem tudok túllépni azon hogy így megalázott valami féreg es ilyen könnyen kirabolt az utcán. Belegondolni hogy az en pénzemen elvezkedik egyszerűen hányingerkeltő. Én dolgoztam érte, én kerestem meg, az meg ilyen könnyen hozzájutott. Magamat is hibáztatom, amiért ez megtörtént. Sokszor élni sem akarok emiatt. Ptsd-m van. Hogy legyek ezen túl?
2022. febr. 1. 08:06
 1/2 anonim ***** válasza:

Ugyan virtuális világban történt, de meglopott egy ember, akivel évek óta üzleteltem úgy, hogy előre adtam a pénzt. Diákként eléggé megérintett, kicsit több mint 1000 euróval lopott meg, de azzal vígasztaltam magam, hogy a könnyen szerzett pénzt úgy sem becsüli meg majd úgy mint, aki megdolgozott érte. Szóval azon nem aggódtam, hogy ő annyira élvezni fogja azt a pénzt. Talán még a lelkiismerete sem nyugodt, ha van neki ilyen.

Szerintem próbálj meg erre gondolni te is.

Lehet, hogy ez csak az én egyéni esetem, de engem még jobban motivált a munkára, hogy meglopott. Adott egy boostot és sokkal inkább elkezdtem dolgozni, ami hosszútávon kifizetődő volt.

Ha az a gondolat bánt, hogy ő boldog azzal a pénzel elég valószinű, hogy nem igaz és már elszórta valami baromságra.

2022. febr. 1. 08:22
 2/2 anonim ***** válasza:

Nagy tomegben, uzletekben, igazan tenyleg vigyazni kell az erzltekeinkre ebben a mostani vilagban.

Nehez elfelejteni h elkoptak tarcadat, de tulkell valahogy lenni rajta, probalj a celjaidra, pozitiv gondolatokra koncentralni.

Tudom nem konnyu, de en is igy probalkozom tullepni a multon.

2022. aug. 7. 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!