Miért nem próbálkoznak meg vele? (hosszú a kérdés bővebben lent)
Figyelt kérdés
Szóval akik öngyilkosok akarnak lenni, és mindenképp megteszik, és fórumon vannak vagy esetleg csoportos dolgokat is megbeszélnek, miért nem próbálnak egymás közt "ismerkedni" egy kicsit, teszem azt egy fiú meg egy lány... mind a kettő nagyon lelkibeteg mondjuk és nem találnak párt vagy nincs emberi kapcsolatuk, de ha tetszenének egymásnak, kipróbálhatnának egy kötetlen kapcsolatot nem? Elvégre vesztenivaló nincs, de lehet hogy boldogságot okoznának egymásnak a szeretetükkel és visszahoznák egymást az életbe. Tudom hogy naiv vagyok de szerintem ez utolsó lehetőség gyanánt megfontolandó lenne esetleg...2010. szept. 10. 12:53
1/6 anonim válasza:
hát, aki már elhatároztah tényleg vége és megh akar halni, az már nem párt akar magának találni, hanem halál társat akivel megbeszéli h mikor és hogyan fog végetvetni az életének
2/6 A kérdező kommentje:
Hát, igen, de sokan pl. azért akarnak ilyet tenni mert nem találnak valami miatt párt!(testi vagy lelki gondok) Sztem náluk egy próbát megérhetne a dolog.
2010. szept. 10. 19:52
3/6 anonim válasza:
Ez nagyon jó ötlet, teljesen egyetértek veled. Csak azt kell, hogy mondjam, hogy csak az nyílt az ilyenre, aki még kapaszkodót keres az életben, aki meg végleg döntést hozott, annak már mindegy. :(
18/F
4/6 A kérdező kommentje:
Igen, nyilván, de soha nem lehet tudni, ki az aki 100%-ban eltökélt. Szerintem. Kár hogy a témához való hozzáállás miatt ilyesmiről még beszélni sem szabad...
2010. szept. 10. 23:32
5/6 anonim válasza:
Ez nagyon jo otlet, es biztos vagyok abban, hogy ezek a fiatalok ilyen formaban tudnak egymast segiteni lelkileg,
mivel En ugy erzem, hogy itt szeretet hianyrol van szo, mivel fiatalok, es vagy nincs meg a megfelelo szeretet a gondoskodas a csaladban,
vagy pedig pontosan a gyermek az, Aki elutasitsa a szuleit, es inkabb egyedul marad,
es igy valoban az lenne a jo, amikor egy hasonlo felfogasu egyennel beszelgetne, talan itt felismernek egymas hibait es segitenek egymast!
6/6 A kérdező kommentje:
Kár hogy ez az egész magyarországon ennyira tabu :s
2010. szept. 13. 19:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!