Honnan lehet felismerni hogyha valaki Asperger szindrómás?
9-es, a párod férfi?
Annyira jó, hogy megtaláltátok egymást és elfogadjátok így a másikat!
Elolvastam a neten a "Párkapcsolat Asperger szindrómás férfival" c. irományokat és hát rendesen rácáfolsz. A valóságban akkor aspergeresen is szerethető a másik, sőt ! :)
6-os, tudnál segíteni légy szíves, hogy ki kompetens a témában? Főleg akkor, ha budapesti. Ugyanezt érzem, hogy sok a bizonytalan szaki és mégis diagnózist adnak.
Így 30 vége felé járva szeretném diagnosztizáltatni magam.
Ennyi idős korra már egészen el lehet rejteni, ha magasan funkcionál valaki.
Eddig simán antiszoc viselkedésnek gondoltam azt, ami Asperger lehet (dokim szerint is, de ő nem ért hozzá).
Mennyi idő alatt szúrod ki?
Egy ismeretlen emberen is észreveszed?
Azt felismerem én is, ha valaki nem annyira "él", nem annyira érzelgős, de az attól még sok minden más lehet.
11-esnek: Igen. Nő vagyok, a párom férfi. Nem csak, hogy szerethető, de nagyon örülök, hogy végül odafigyeltem rá és léptem felé és ő lett a nagy Ő.
Az érdeklődése és a lelkesedése rám is így hat és erőt ad a saját munkámban is. Jó hallgatni a dolgait, amik foglalkoztatják, hiába szakmai és nem igazán értek hozzá :) De ha odafigyelek, megértem és jól esik, hogy laikusként is tudok neki segíteni benne. Annál inkább látom is, hogy milyen okos. És ez áthat az én munkámra is és motiválni tud, még akkor is, ha nekem nem annyira agymunkám van. (Miket meg tud csinálni egy ember -> akkor nekem is menni fog)
És igen, nagyon szerethető, hiába mondják néhol, hogy problémája van a kommunikációval, csak oda kell figyelni rá. Amióta megosztok vele mindent és közel engedtem magamhoz, már sokkal jobb, nem fél szóbaállni velem. Már teljesen jó a dolog ebből a szempontból is.
Nem tudom, kik írogatják a negatív dolgokat, mintha nem is ismernék közelebbről, amiről beszélnek, de rossz abba belegondolni, hogy mennyi idő eltelt, mire komolyan vettem, amíg hagytam bénázni. Mindig is vágytam az önálló életre, de ma már nem tudnék élni nélküle, annyira szeretni való. Szeretem és hiányzik amikor nincs itt. Tehát a végére ott a "sőt!" :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!