Milyen dolgokkal segíthetem a felépülésem egy nárcisztikus pszichopata után? (Diagnosztizált!)
Figyelt kérdés
Sziasztok. Egy hónapja jöttem el tőle. Ismerem a no contact fontosságát, de nem mindennap sikerül megtartani. Főleg a cuccaim miatt aggódom, aminek egy része már eljött tőle, jelenleg egy raktárban áll.
Szóval javaslatokat szeretnék kérni. Esetleg tapasztalatokat amik segíthetnek a lezárásban. Aki ismeri a mérgező kapcsolatok dinamikáját, az tudja miért olyan nehéz ez.
Az önbecsülésem jelenleg romokban van, önbecsülés nélkül viszont egyetlen ember sem élhet.
Nagyon szépen köszönöm előre is a válaszaitokat!
2022. jan. 30. 07:33
11/14 anonim válasza:
A legjobbat tetted: megszakítottad vele az ördögi kört. Én is most vagyok a felépülésem első apró lépéseinél, és konkrétan gyomorgörgyöm van ha a végeléthatatlan húzd meg ereszd meg játékaira, a hazudozásaira és a játszmáira gondolok. Minden jóindulatomat, megértésemet, türelmemet kihasználta, sosem tudtam melyik nap hogy fog velem viselkedni. Végig port hintett a szemembe. Sokan mondják hogy a nárcisztikusok szenvednek. Nem. Ők szadisták és élvezik
13/14 A kérdező kommentje:
Remekül. Azóta férjhez mentem.
2023. nov. 20. 19:35
14/14 anonim válasza:
Nagyon nehéz elszakadni,feldolgozni. Egy pszihologus nagyon sokat segithet az onbecsulesedet visszaszerezni, nem gyogyszerekkel!! Hanem beszelgetessel. Ami nekem rengeteget segitett,azok YOUTUBE videok. Narcisztikus emerekrol szóló videók,mindig amikor késztetést érzel irni neki, kapcsolj be egy ilyen nézd végig es az képes bekapcsolni a józan eszedet,visszaránt a realitásba. A SAJAT akaratodat kell tudatositanod,nem az o jatszmait jatszani. Jo uton haladsz,minden nap este nezz meg 1 videot es nagyon vigyazz ha ismerkedni fogsz. Még egy ideig vonzani fogod ezt a tipust mint a magnes. Este mindig a legnehezebb,mikor egyedul erzed magad,na ilyenkor eloszor Irány a YouTube es figyeld meg eleg lesz 2 intenziv hét ezekbol a videokbol minden aldott nap. 2 het után az agyad atkapcsol a realitásba. Aztan lehet hogy Jon 1-2 visszaesés,de az is fontos hogy ez is normalis. Minden visszaesésnél ujra és ujra nézd a vidokat, emlekeztesd magad hogy volt,mi volt. Ne hagyd hogy a szép emlekek valami fura illuzioba dobjanak vissza. Sok sikert,szoritok 😊😊😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!