Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Xanax SR 2 jól altat ?

Xanax SR 2 jól altat ?

Figyelt kérdés

Milyen a kinézete ?

Orvosom ezt akarja javasolni alvásra, de vajon egy nyugtató elég lesz aludni ?

2022. jan. 28. 08:07
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

7 vagyok

0.5-öt szedtem pár hónapig. Nem derült ki rögtön, hogy mi okozza a tüneteket. Leginkább csak akkor, mikor elhagytam a gyógyszert. 20 évesen meg nem igazán jutott eszembe a pszichiáter főorvos döntéseit megkérdőjelezni. Felírta, szedtem. Ha lett volna, aki mondja, vagy így mint ezen a gyakorin olvastam volna róla, akkor biztos előbb eszembe jut.

8, 10: Te meg iszonyat frusztrált hangnemben osztod itt az észt, magadat fényezve, másokat leértékelve, szóval remélem, jársz még arra a terápiára.

2022. jan. 28. 12:32
 12/12 anonim ***** válasza:

11

Semmi szükségem terápiára már, köszönöm kérdésed. Nem frusztrált vagyok, csak nem szépítem a véleményem. A mentális betegekkel amúgy is mindenki úgy beszél, mintha legalábbis porcelánból lennének, és pontosan emiatt nagy részük csak süpped bele a problémáikba. Én nem fogok így beszélni senkivel, megmondom a véleményem rendesen.

2022. jan. 28. 13:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!