Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Másnak se vált be a Xanax SR...

Másnak se vált be a Xanax SR változata ?

Figyelt kérdés

Úgy érzem a sima változata jobban hatott. Most 1 mg Sr-t írt az orvos a 2-szer 0,5 sima helyett, de mintha semmit nem vennék be.

Más is érzett már így ?

2022. jan. 24. 06:31
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Ez általános sajnos. A 0.5ös felszívódott 1 óra alatt és elérte a csúcskoncentrációt, míg az 1mg sr 6 óra alatt szívódik fel nagyjából, mivel elnyújtott hatású. Egy másik példával élve nem mindegy, hogy egyben lehúzol egy liter vizet vagy szépen elkortyolgatod fél napig, ezért nem érzed úgy a hatását.
2022. jan. 24. 10:03
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem is írtak fel sr-t, és nekem se vált be. Nem vagyunk egyformák. Maradok a sima xanaxnál.
2022. jan. 24. 11:29
 3/3 anonim ***** válasza:
Én jobban szerettem, nem volt olyan durva a crash. Szorongásra nekem kivaló volt, egy 2es SR elég volt nap közbenre, míg a simából ugyan úgy megkellett egyem 3mg-ot, és isten igazából sokkal stresszesebb napjaim voltak.
2022. jan. 24. 22:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!