Xanax sr 2mg mikor hat? Miért nem szabad törni? Elveszti az elnyújtott hatását?
Figyelt kérdés
xanax sr 2mg2021. jan. 20. 17:33
1/4 anonim válasza:
Az elnyújott hatású gyógyszereken kívül van egy bevonat, ami lassítja a felszívódásukat. Így több idő, hogy felszívódjanak, így lesz elnyújtott a hatás. Ha eltöröd, megsérül a bevonat és gyorsabban fog felszívódni.
Hogy mikor hat, passz, ahhoz sajnos nem értek. Remélem, hamarosan jobban leszel azért.
2/4 anonim válasza:
Hát, nekem sose hatott. Sima frontinról állítottak át xani sr-re, de én hiába vártam a hatást. Megvonási tünetek nem jelentkeztek, de nem is hatott. Szóval visszakértem a frontint. Akkor volt 4mg/nap
3/4 anonim válasza:
2-3 óra míg hat, kb. 11 órán keresztül.
A sima Xanax/Frontin 30-40 perc alatt és 4-5 óra a hatás
4/4 anonim válasza:
Az SR valami más fajta. Leszokáskor másoknál is jöhetnek "hangok", tinnitus. El a kezekkel róla :(
NE SZOKJ RÁ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!