Mit lehetne tenni egy 13 éves lány mentális depressziója ellen?(Pszichológus nélkül)
Figyelt kérdés
Sziasztok!Húgom 13 éves,és mostanában észrevettem rajta,hogy rengeteget sír,egyedül van,vagdossa magát.Bármikor megkérdezem,hogy mi az,vagy ki az,ami bántja,hiszen törekednek a szüleink is,hogy a leheto legjobb életünk legyen,csak annyi a válasz,hogy utálja magát,és meg akar halni.Számtalanszor mondtam,hogy ez butaság,minden gyógyítható az életben,de még rosszabbodott a helyzet.Elmondtam ezt a szüleinknek is,viszont a húgom utálja a pszichológusokat,neki ez egy plusz kínzás,ha járnia kellene,hiszen már próbáltuk,de mégjobban elveszettük az önbizalmát...Bár már rég nem járok abba az iskolába,de az osztálytársaival emiatt tartom a kapcsolatot,ők is ezeket mesélik,múltkor húgom a földön sírt,ezért behívatták a szüleinket,és beszéltek velük,de semmi..Folyamán kideült,hogy volt egy pár hónapos "kapcsolata",amely megszakadt.Talán ez is rásegít ebben,de lövésem sincs hogyan lehetne segíteni rajta kívülállóként?Viszont elég sürgos a helyzet,mert egyre jobban kínozza,és vágdossa magát2022. jan. 26. 23:09
1/5 anonim válasza:
Semmit. Pszichológus és / vagy pszichiáter tud segíteni.
2/5 anonim válasza:
Ehhez már pszichiáter kell, talán még bennfekvős kezelés is. :(((
3/5 A kérdező kommentje:
Mindenesetre köszönöm a válaszotokat!
2022. jan. 27. 12:18
5/5 anonim válasza:
Szerintem ne mondd neki, hogy butaság amit érez. Inkább próbálj vele együttérezni, mondd neki, hogy elhiszed, hogy nehéz amit érez, de te ott leszel vele és támogatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!