Hogy lehetne eltitkolni a betegségem?
Már 3 éve pánikbeteg vagyok. Suliban még nem kérdezgették (csak a volt legjobb baratnom) hogy mi a probléma, viszont neki is hazudtam mert nem akarom hogy bárki is tudjon róla..
Most viszont ritkán hiányzok emiatt a suliból, de volt hogy rámjött órán egy kisebb sírás (Hála az égnek senki nem vette észre.
viszont ma megint kérdezgetik hogy miért nem mentem, mit mondhatnék nekik?
Köszönöm a válaszokat
Köszönöm, és nagyon örülök hogy nektek így alakult. De én ezt nem szeretném megosztani senkivel én egyszerűen ilyen vagyok, ezért szeretnék kitalálni valamit az ilyen esetekre, amíg be nem következik előttük a roham amit kétlek, de nem tudni biztosra.
Szóval ha valakinek van valami ötlete vagy ő miket szokott használni, várom😊
Nekem is van egy betegségem, amit nem osztottam meg senkivel, de nemrég rávettem magamat és a halál szélén sikerült csak megírnom. Nem szeretek erről beszélni, és megértem, hogy nem szeretnéd elmondani senkinek.
Én először amikor valami ijesztőt láttam (egyedül voltam a sötétben és egy világító szempár jelent meg előttem, még 8 éves koromban) azt hittem csak a film miatt van amit néztünk a szüleimmel.
Aztán megkérdeztem anyukámtól, mi az a paranoia és amikor elmondta, rájöttem, hogy én is pontosan úgy érzek, ahogy azt a betegség okozza. Rákerestem az interneten és titokban olvastam a betegségről, és rájöttem, hogy paranoiás vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!