Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Nagyon erős(jogos) bosszúvággy...

Nagyon erős(jogos) bosszúvággyal, ami már felemészt mit lehet kezdeni?

Figyelt kérdés
Többféle mentális problémával is diagnosztizáltak, van olyan bantas, ami ptsd-t okozott, border is vagyok, kényszeres gondolatokkent jönnek vissza a bantasok es úgy érzem csak a bosszú segíthetne. Csak nem tudom hogyan kellene kivitelezni. Van olyan akit mar zaklattam online egyelőre névtelenül, de ez sem segített.. túl sok igazságtalan bántást kaptam és nem tudom feldolgozni őket

2022. jan. 23. 14:45
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
7, milyen teveszmerol beszélsz?? A bantasok miatt lettem depressziós es border. Nem teveszme ez, hanem valóban ártottak.. mi van itt?
2022. jan. 23. 15:25
 12/31 anonim ***** válasza:
4%

Na, itt már két elmebeteg irkál, én megyek.

Nyugodtan mehetsz . Könnyű így kitérni a válaszadás elől . Sértegetni meg kitérni a a válaszadás elől amit tudsz. Szerintem ez bizonyíték , hogy ez az ember azt sem tudja konkrétan mit csinál egy pszichiáter . Ő is csak ezt a laikus szöveget nyomja , hogy kezeltesd magad .

2022. jan. 23. 15:26
 13/31 anonim ***** válasza:
4%

2-es: mivel a kérdezö saját bevallása szerint is különbözö mentális problémákkal kezelés alatt áll, ezért az ilyen kényszerképzetek a kezelöorvosra tartoznak!

Enélkül egyszer csak a kérdezöre rájön a bosszúállás és kinyír egy csomó embert, mert szerinte (a téveszméi szerint) valamikor árthattak neki. Szerinted ez lenne a megoldás, nehogy kezeltesse magát, csak mert szerinted az csak duma?????

Mert szerinted ha a kezelő orvos gyógyszerekkel tömi akkor nem lesz gyilkos ?

2022. jan. 23. 15:35
 14/31 anonim ***** válasza:
41%

Kéne egy hobbi amibe bele tudsz feledkezni, és eltudja terelni a gondolataidat, ami "életben tart".

Én is hasonló helyzetben vagyok. De úgy vagyok vele hogy ugyanez az állatvilágban is megtörténik.

Ergo nem volt szerencsém, így jártam, PONT!

2022. jan. 23. 15:41
 15/31 anonim ***** válasza:
29%
Az idő nem létező dolog, egy síkon élünk, az ősrobbanás is most történik. Amit jelenleg csinálsz, az már meg van írva a jövőben (ami szintén most történik), de megváltoztatni nem tudod, mert a te életcsíkod történésekkel. A tágulás legelején van valami, ami sakkozik velünk, ha úgy tetszik a sors. Ő látja az ősrobbanást és a jelenleg legelőrehaladottabb univerzum peremét egy azonos időben. Te ebben csak egy sodródó homokszem vagy, múlttal, jövővel egyidőben.
2022. jan. 23. 15:53
 16/31 anonim ***** válasza:
100%
Kedves Kérdező, mi az, amit a bosszútól remélnél? Mi az, amin szerinted változtatna a te életedben?
2022. jan. 23. 16:51
 17/31 A kérdező kommentje:
Kielégülést és igazságszolgáltatást. sokkal jobban éreznem magam ha tudnám hogy szenvednek. Másképp úgysem tudok túllépni ezen. Aki bánt valakit az megérdemli hogy őt is bántsák. És eddig sajnos még nem kaptak meg ami jár. Undorodom az ilyen “emberektől”
2022. jan. 23. 16:56
 18/31 anonim ***** válasza:
100%
Megkérdezhetem, hogy milyen bántást éltél meg tőlük, vagy mi módon ártottak neked?
2022. jan. 23. 17:26
 19/31 A kérdező kommentje:
Iskolai bántások régen, munkahelyi bántások, hazugságok rólam, kavarások, “férfiak” szórakozóhelyeken megfogdostak, az utcán követtek... túl sok volt már és dührohamaim vannak, vagdosom magam ezek miatt... hát ennyi
2022. jan. 23. 18:25
 20/31 anonim ***** válasza:
80%

Nézd, ha mondjuk megerőszakoltak volna 20-an, aztán lemészárolják előtted az egész családodat, az tényleg vérbosszúért kiált...

De iskolai bántások, bulihelyen fogdosás, hazugságok, utcai követés? Ezek rengeteg emberrel megtörténnek. A kérdés az, miért nem tudsz te továbblépni olyan dolgokon, amik ennek a kicseszett földi életnek sajnos rendszeres velejárói. Ezt lenne érdemes tisztázni a gyógyuláshoz.

2022. jan. 23. 18:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!