Mi történik, ha a pszichológusom meghal covidban?
Milyen protokollra gondolsz?
Emberből van, ha meghal, vele is ugyanaz történik, mint bárkivel. Meggyászolják, eltemetik.
De nem éetem, minek oánikolsz előre. A covidot sokkal többen élik túl, mint ahányan belehalnak.
Vagy az érdekel, hogy veled mi lesz? Semmi. Keresel másik pszichológust. Ez nem olyan, mint a háziorvosi rendszer, hogy megörökli valaki a praxisát betegkörrel együtt.
Azért kíváncsi lennék, milyen válaszokra számítottál? A kedvéért feltámasztják, vagy mi? Nyilván, ha bármilyen okból nincs, akkor 2 dolgot tehetsz, elmész máshoz, vagy nem jársz pszichológushoz. Ez a protokoll.
Amúgy, ha ez vigasztal, az enyém nem halt meg, csak eltűnt, mint szürke szamár a ködben. Egyszer hívott, hogy ne menjek, mert nem fogadnak átmenetileg az oltások miatt, keressem később. Azóta semmi, már megtudtam, hogy a hely is megszűnt. Én nem járok máshoz, mert amúgy se volt már szükségem pszichológusa, de őt bírtam. De azért elgondolkodtató, hogy a súlyosabb betegekkel is pont ennyire foglalkoznak.
Azerzem, Kerdezo, az aggodalmad.
Amikor az elso lezaras volt, 2020 tavaszan, akkor egyszer szolt a pszichologusom, hogy megbetegedett, majd szol, mikor lehet menni ujra. Szolt is, hogy megsem lehet menni, majd szol valamikor. Nagyjabol ra ket hetre jelentkezett, hogy most mehetunk, de nem dolgozik annyit.
Akit kedvelek, azert nagyon tudok aggodni, kulonosen akkor, ha nem tudok rola semmit. Amikor a hosszu kihagyas utan mentem vissza, vizslattam, hogy minden rendben van-e :D meg is kerdeztem, hogy mi tortent, de egy rovid valasszal elintezte.
Aterzem, hogy aggodsz. Errol majd beszelj vele utana, ez is jo tema.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!