Egy pszichiáter hazudhat?
Figyelt kérdés
Azt mondta nekem hogy nem vagyok skizofrén,de a papíromra az van írva hogy skizofrénia. Most akkor az vagyok vagy sem?2022. jan. 17. 19:04
21/35 anonim válasza:
Sima kventiax pitulapatika.hu. Az SR- es tényleg drága
23/35 anonim válasza:
A másik a parnassan
Az se sokkal drágább teljes áron.
24/35 anonim válasza:
Kérdező: megkérdezhetem, hogy melyik gyógyszer az, ami miatt skizofrénia diagózist kellett felírni?
25/35 anonim válasza:
Nekem hazudott. Azt mondta, csak a gyógyszerfelírás miatt került rá a lapra az adott diagnózist, viszont - mint kiderült - a kollégájának azt mondta, hogy tényleg van olyan betegségem.
26/35 anonim válasza:
Szuper, ez nem túl biztató. És később rákérdeztél erre nála?
27/35 A kérdező kommentje:
#24 Leponex,Depakine Chrono. Ezeket szedem. Miért?
2022. jan. 18. 07:59
28/35 anonim válasza:
Mert a szedett gyógyszerekből is lehet következtetni a valódi betegségedre. Például antipszichotikumot- főleg leponexet- nemigen írnak fel személyiségzavarra, depresszióra. Azt inkább skizofréniára
29/35 anonim válasza:
A Ketilept is antipszichotikum, mégsem vagyok skizofrén. Bipoláris zavarom van.
30/35 anonim válasza:
Ezèrt írtam, hogy általában nem írnak fel. Szoktak személyiségzavarra is egyfélét és viazonylag kis dózisban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!