Kórházba fog küldeni a pszichiáter?
Akkor jó lenne a segítség! De nem sok jót hallottam a kórházakról. Valami másra nagyobb szükséged lenne. Reményre! A jövőre vonatkozóan.
Figyeld meg a Biblia ígéretét, amit a Teremtő íratott le az emberiség számára.
37.Zsoltár 10,11."Egy kis idő még és nem lesznek gonoszok nézed a helyüket és nem lesznek sehol. Ám a szelidek öröklik a földet és örömmel tölti el őket hogy határtalan békében élnek."
Tehát bármi okoz most depressziót, a múlté lesz. Hamarosan megszűnik az összes rossz dolog. Ha szelídek maradunk, tökéletes egészségben élhetünk Isten igazságos uralma alatt itt a földön. Ismerd meg Isten Szavát és fordítsd javadra. Szívesen segítek ebben!
4es
A kórházban kenyszertaplalast csinálnak orrszondán keresztül. És bizony a 15 bmi ezt bőven indokolja már
A kisasszony meg ha nem tér észhez akkor ebbe a szörnyű betegségben mint az anorexia bele fog halni.
5-ös, mint írtam a bmi-m bőven 15 FELETT van, tehát az orrszondás táplálás nem fenyeget.
"A kisasszony meg ha nem tér észhez akkor ebbe a szörnyű betegségben mint az anorexia bele fog halni."
Szerintem a meghalni vágyó, öngyilkosságon gondolkozó embernek ez nem egy negatív következmény.
Megkérdezhetem, hogy hol élsz?
Budapesten a tündérhegy terápiája nagyon sokat tud segíteni. Én németországban élek, de három hónapot töltöttem a tündérhegyen egy öngyilkossági kísérlet után. Azóta egyéni terápiám van hetente skype-on. Ha szeretnél beszélgetni, írj nyugodtan.
3-as
" Ismerd meg Isten Szavát és fordítsd javadra."
Ha Isten valóban létezne, akkor nem teremtett volna húsevő állatokat akiknek meg kell ölniük a növényevőket, különben éhen halnak.
Hatalmas naívság Istenben hinni.A Biblia szép dolgokat leír, de mese,ahogy a Korán is.Ha arab országba születtél volna, akkor a Koránt emlegetnéd, nem a Bibliát :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!