Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mire számíthatok egy pszichiát...

Mire számíthatok egy pszichiátrián? Most fogok először menni orvoshoz, nem tudom hogyan működik ez.

Figyelt kérdés
Röviden a sztori annyi, hogy a pszichológusom javasolta, hogy jelentkezzek be pszichiátriára, de ott kérjek egy pszichológust is.

2022. jan. 14. 20:44
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Megkérdezhetem milyen problémával? gondolom fontos lenne kiszakadni a szokásos környezetből. Mert engem önveszélyes állapotban sem kényszerítettek, totálisan együtt dolgozásról szólt az egész. Amúgy nagyon helye meg orvosa válogatja.
2022. jan. 14. 20:53
 2/4 A kérdező kommentje:
Hangulatingadozás
2022. jan. 14. 22:05
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem igazán értem ezért miért akarnak befektetni, de gondolom gyógyszerbeállítás miatt. A benti pszichológusokkal az a baj, hogy sokszor túlterheltek, kevés idejük jut egy-egy emberre. A gyógyszerbeállítás miatt érdemes befeküdni, ha ESETLEG rosszul reagálsz, legalább kéznél van a segítség, és pihenhetsz. Másoktól hallottam hogy nem mindegy milyen szobatársad lesz, nekem nincs rossz tapasztalatom, aranyos, igazából elég szorongó szobatársam volt: de nagyon tudtunk örülni mikor a másik jobban volt picit. Engem kb az zavart, hogy vihettem volna több rejtvényt, vagy ilyesmi, mert jó párszor unatkoztam, és nem igazán volt jó mikor csak agyalni tudtam.
2022. jan. 14. 22:17
 4/4 anonim ***** válasza:
Tudod, kiestek a teendők, túl sok idő volt rágódni a félelmeimen, bajaimon.
2022. jan. 14. 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!