Anorexiások, mire számíthatok?
lehet választani vega és nem vega közt
a nem vega lehet magyaros, kínai, tengeri hal, gyros, hambi :D
en is jartam, szinten 13 eves voltam
mire szamits?
anyaszult meztelenul naponta 2x 2 pszichomokus elott a merlegre allsz, napi 5x etkezes, olyanok mint pl vajas sonkas sajtos szendvics (minnel tobb mindent magasabb zsir tartalmu dolgot beletesznek, hogy noveljek a kaloriak szamat kis adagban is) ebed fozelek, rantott parizsi, krumpli.. delutan 2 banan, tej, kakao stb.
ilyenekre szamits
Természetesen NEM leszel meztelen, bugyi-melltartó maradhat.
Amúgy mérlegelés és etetni fognak, 2 óráig nem mehetsz mosdóba, hogy ne hánytasd magad, kb ennyi.
Ha nem eszel nem hízol büntetnek, pl. nincs tévé, könyv, nem jöhetnek látogatni.
nalam nem maradhatott bugyi melltarto mert azzal jottek ,hogy biztos bedugtam valami nehezeket oda.. ezert le kell venni
ugy mernek hogy ne tudj csalni
49kg voltam 3-4 hete 154 cm
akkor nem vagy beteg
Én eddig 8x voltam pszichin 2x pszichiátriai rehabon.
170cm 43kg-bal vittek be.
Engem minden reggel bugyiba melltartóba mertek. Napi 5x étkezés ebből tízórai és uzsonna nekem nutri volt valamilyen kekszel.
Ki volt tűzve a celsuly amit ha elértem és tartottam egy hétig haza engedtek. De mikor lázadtam bent és nem ettem akkor mondtak hogy megvonják a látogatást,anyukám sem jöhet be.(ami nekem nagy trauma volt mert súlyos szeparacios szorongásom van..)
Igazából én vegan vagyok,szóval nem erőszakoltak rám húst meg ilyen gusztustalansagokat hála istennek. Étlapról választhattam kaját magamnak.
De ahogy a te paramétereidet nézem téged mérni sem fognak se nutri se semmi komolyabb roboralo diéta szóval maximum pszichiáter pszichológus fog veled beszélgetni.
Én a pécsi gyerekklinikan voltam.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!