Melyik lehet szerintetek rosszabb? Kratom vagy az Alkohol?
Szerintem sem rossz.
Produktívabb és kitartóbb vagyok tőle. Pepecselős lakásfestésnél és tanulásnál nekem segített fókuszálni, meg nem szaladt teli vele a hómamuszom egy óra után.
(4-es voltam)
Alapvetően egyiksem rossz ha észel használod.
A kratom anyival lehet jobb, hogy ugyan úgy észnél maradsz, de mégis jobb keddved lesz tőle és sokkal nehezebb túladagolni.
Elég gáz, hogy nem tudsz lazulni, kikapcsolni szerek nélkül.
Inkább a havi adagok árát tedd félre egy tisztességes kikapcsolásra. Mozdulj el valahova.
Még ha egyedül is pl egy domb tetején lévő szőlős házba is mész. Vagy bármi ami számodra felüdülés.
Jómagam 2 hetente megyek solo útra vagy egyik barátom birtokára kimegyek lazulni.
Az a baj... Nem minden ember fogja fel, hogy nem szórakozásra valóak ezek a növények, ahogy a kratom se.
Viszont tény, vannak, akiknek nagyon jó. Pl ADHD-ra jó. Teljesen máshogy hat rájuk, mint az átlag emberre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!