Melyik lehet szerintetek rosszabb? Kratom vagy az Alkohol?
Csak jó tanácsként: nem biztos, hogy hasznos egyik káros függőségből a másikba átcsúszni.
Alapvetően király dolog hogy lekorlátoztad csak hvgékre az alkohol fogyasztást, de akkor sem egészséges, ha egész héten azért remegsz, hogy hétvégén majd jön a várt "lazulás"
Amúgy szerintem a kratom nem egy rossz dolog, ha van gyomrod hozzá (ergo nem hánysz be már a fogyasztástól :D) és nem vagy eleve hajlamos a függőségre.
Nekem kellemes vidám pörgős bódulatot okoz, függően attól, hogy melyik fajtáját használom (1-2 havonta egyszer).
Szerintem próbáld ki aztán mérlegelj melyik neked a kevésbé rossz (már a mellékhatásokat tekintve). A kratom pl jó kis székrekedést tud okozni, ha nem teaként főzöd.
Több, mint 30 éve függőkkel dolgozom:
A kérdésed: Melyik a rosszabb, az alkohol, vagy a kratom? Mindkét anyag használatának megvanak az előnyei, hátrányai. Annyi az előnyöd, hogy az alkohol használatát már "kitanultad" zsenge korodban, az első nagyobb berúgások-hányások-másnaposságok alkalmával. Hasonló szakaszban vagy a másik cuccal. Ez a szakasz a szervezet, idegrendszer adott anyaghoz való hozzászoktatásának időszaka. Ilyenkor történik meg annak kigyakorlása, hogy "mennyit tudok tolni anélkül, hogy különösebben rosszul legyek tőle", illetve a szervezet megszokva az anyagot, kevésbé reagál negatívan.
Az igazság a kratomról : [link]
Elsődlegesen nem a szerhasználaton rugóznék ilyen fiatalon, hanem azon, miért szükséges az életemhez rendszeresen a kábítószer ?
Miért nem tudok lazítani, kikapcsolni ezek nélkül?
Hová vezet ez a folyamat, ha nem hagyom abba?
5 ;
A kérdésem lényege, hogy melyik a károsabb élettani értelemben. Melyik a rosszabb. Nem a tolerancia, és a probálgatás, meg hogy mennyit tudok egyszerre betolni belőle, a lényeg.
Nem akarok hozzá szokni a Kratomhoz sem, maradjon csak hétvégén. Nem tudok minden esetben lazítani, kikapcsolni, nyugodtan gondolkodni, úgy hogy az pozitív kimenetelű legyen, és ha nem muszáj nem akarok befordulni megint.
A belsőmben érzem hogy ennyi kell nekem.. Emellett egészséges életmódra törekszem ugye bár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!