Tényleg lehet, hogy nem fog elmúlni a hang a fejemben?
Figyelt kérdés
Borderline személyiségzavarom van, lassan egy éve hallok egy hangot a fejemnen, járok pszichiáterhez, pszichológushoz. Csomóféle gyógyszert kipróbáltak már, most utolsó lehetőségként injekciós kezelést fogok kapni. Azt mondta a doktor, remélik, hogy ezzel elmúlik a hang. Kérdeztem, ha mégsem? Akkor együtt kell vele élnem. Azt mondta. Ezt nem akarom elhinni. Lehet, hogy csak rám akart ilyeszteni? Nem akarom elhinni, hogy itt megáll a tudomány én nem tudnak jobban segíteni2022. jan. 13. 16:40
11/31 anonim válasza:
"aztán meg azt mondta, hogy öljem meg magam én meg szót fogadtam"
Nekem nem úgy tűnik.
12/31 A kérdező kommentje:
Haha. Akkor hazudok. Nyilvàn nem sikerült.
2022. jan. 13. 19:07
14/31 A kérdező kommentje:
Nem hát. De félelemből megtettem. Nem kellett volna. És nem szeretném, ha megint ilyesmire venne rá. Nem hiszem el hogy ennyit tudnak segìteni a szakemberek.
2022. jan. 13. 19:27
15/31 anonim válasza:
Meg kéne tudnod mit akar igazából. Nem véletlenül hallod. Kérdezd meg!
16/31 A kérdező kommentje:
Sajnos, ha kérdezem bármiről, nem válaszol..
2022. jan. 13. 19:35
17/31 anonim válasza:
Figyu én a helyedben kipróbálnék valamit, én egyszer voltam egy energia gyógyásznál, ő (többek közt) azt csinálja, hogy a negatív energiáktól szabadít meg. Vagy nevezhetjük őket démonoknak is. Nekem más miatt csinálta ezt meg, de én másnap tényleg éreztem a hatását, nem jött a sok negatív gondolat. Szerintem neked is használna, lehet, hogy hülyeségnek tűnik, bár ha tényleg hallasz idegen hangokat, akkor szerintem nem gondolod ezt se hülyeségnek.
18/31 A kérdező kommentje:
Nem, tényleg nem hangzik hülyeségnek. Már minden megoldásra nyitott vagyok. Lehet, hogy tényleg megszálltak
2022. jan. 13. 19:42
19/31 anonim válasza:
Én biztos vagyok benne, nem hittem én sem ilyesmiben, de miután elmentem és éreztem a hatását, mostmár hiszek benne.
20/31 A kérdező kommentje:
Keresek a neten. Nincs vesztenivalóm
2022. jan. 13. 19:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!