Egy hang a fejemben azt mondja, hogy ne egyek. (? )
Attól még nem skizofrén első édes istenem. XD
Menj pszichológushoz attól persze, ha nem akarsz kórházba kerülni anorexiával, vagy épp meghalni.
Ne ijedj meg drága, velem is ez volt anorexiám idején. Ne félj, menj pszichológushoz, segíteni fog. Én csak pszichológus segítségével tudtam legyőzni ezt a hangot.
Ne tedd tönkre magad, nem éri meg. Nem éri meg elvonni magadtól azt az ételt, ami táplál, hogy élj. Köszönd meg inkább a testednek, hogy még életben vagy.
Ha kérdésed van, írj nyugodtan.
(egy an-ból gyógyult 17 éves)
Szia!
Étkezési zavarod lehet.
A probléma okát kéne megkeresned..ez alatt azt értem hogy mi válthatta ki..és ezt nem biztos hogy egy csettintéssel tudni fogod..
Lehet ez megfelelési kényszer, a túlzott maximalistaság,a kontrol, a család,iskola, de az interneten látott modellek is..
Egy pszichológussal viszonylag hamar ki lehetne deríteni.. Bár őszintén szólva én csak utólag mentem el,pedig sokat segített volna akkor amikor benne voltam..
De ha tudod akkor valamelyik családtaggal,baráttal beszéld meg akiben megbízol.
Ennek az egésznek rossz vége lehet. ( szervek károsodása,kórházba kerülés stb.)
Ha bármiben tudok segíteni, szívesen válaszolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!