Szorongással küzdők, nektek milyen fizikai tüneteitek szoktak lenni és milyen gyakran?
Figyelt kérdés
Nálam: szájszárazság, gyorsabb szívverés, néha izzad a tenyerem, étvágytalanság nagyon jellemző, néha hányinger. A fejem is gyakran fáj, nem biztos, hogy ettől, de akár lehet.
Amikor éppen stresszelek valami előtt, megfigyeltem, hogy sokszor többször megyek pisilni, nem gondoltam volna erre, de olvastam, hogy ez is lehet a szorongástól.
2022. jan. 12. 12:30
1/3 anonim válasza:
Alhasi fájdalom, meg pár abból, amit leírtál.
2/3 anonim válasza:
Ez mind ami leírsz, az izzadás az nem csak tenyér, hanem mindenhol ahol lehet..mintha fizikai munkát dolgoznék a tűző napon néha.
Fej-nyak remegés minimálisan, dadogás, érthetetlen beszéd, hangszín változás.
3/3 anonim válasza:
Pár jellemző abból, amit te írtál nekem még kéz remegés (nem vagyok alkesz :D), meg néha ha már túl stresszes vagyok a szemhéjam rángatózik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!