Vannak itt borderline személyiségzavarral küzdő keresztények?
Kíváncsi lennék,ti hogyan élitek meg a mindennapjaitokat.
Kicsit mesélhetnétek arról,hogy ti hogyan viszonyultok ehhez a személyiségzavarhoz és ugyanakkor a hitetekhez.
Nem értem, mivel érdemeltem ki egy személyiségzavart, és ezt, a szenvedő fiatalkort.
Ez az egyetlen mondat, amivel le tudom írni az érzéseim🙂
Eleinte elég nehéz volt, nem tudtam, hogy ki vagyok, hogy tudok újra személyes kapcsolatban lenni Istennel
Lelkigondozó pszichológushoz javasolt, mellette pszichiáter is volt egy pár hónapig.
Idő kérdése, jobb lesz
Ami nehézség nekem mai napig, az az idealizálás és másokhoz való intenzív kötődés.
Egyrészt mert ezt legtöbben nem tudják helyén kezelni.
Másrészt pedig ennek sokszor csalódás a vége.
S harmadrészt, az istenkapcsolat is megsínyli néha.
Számomra a lelkigondozó az, aki (pszichiáter mellett) rettenetesen sokat segít, és helyre tud rázni a saját fekete-fehér spiráljaimból
Pár év azért eltelt már nekem ezzel a diagnózissal, sok minden alakult, formálódott. Felismertem benne, hogy Isten ez által is megajándékozott (nem abban az értelemben, hogy a borderline milyen jó, hanem az emellett és emiatt történő dolgokkal), és hogy Ő minden negatívum mellett is szeret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!