Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mi segíthetne rajtam?

Mi segíthetne rajtam?

Figyelt kérdés
Nincs semmi életkedvem. Mintha meghalt volna a lelkem. Nagyon rossz érzés. Nem érdekel semmi. Arra gondolok, milyen jó lehet a halottaknak. Nincs semmi gondjuk. Totálisan üresnek érzem magam. Semmi sem okoz örömet. Olyan vagyok, mint egy élő halott.

2022. jan. 6. 11:09
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
63%
Egy pszichiáter.
2022. jan. 6. 11:14
 2/12 A kérdező kommentje:
Legszivesebben nyakon szúrnám magam.
2022. jan. 6. 11:25
 3/12 anonim ***** válasza:
64%
Okés, értem hogy nagyon szarul vagy, pont ezért keress fel egy pszichiátert.
2022. jan. 6. 11:29
 4/12 A kérdező kommentje:
Szabadságon van, tizedikeig. De beszélni fogok vele, csak utána ölöm meg magam. Nem hiszem hogy tudna segíteni.
2022. jan. 6. 11:32
 5/12 anonim ***** válasza:

Ahhoz, hogy újra tudd élvezni az életet és megtaláld az apró örömöket a mindennapokban NEM így kell neki indulni! Akarni kell hogy jobb legyen. Az az első lépés.

Két dolgot azért le írhattál volna, hogy tudjunk addig segíteni átvészelni a kínzó érzéseket. Hány éves vagy? Szorongást érzel-e, vagy a teljes üresség és reménytelenség "fojtogat"?

2022. jan. 6. 12:03
 6/12 A kérdező kommentje:
5. Mér szorongást sem érzek. Szeretnék sírni, de nem tudok. Olyan lelki teher van rajtam, ami felülmúlna bárkinek a tűrőképességét. Úgy érzem hogy rab vagyok, nem tudok felszabadulni. És tudom hogy nem is fogok sohasem. Az emberek kihasználnak, és lenéznek. Utálom magam. Sosem hittem volna hogy élni ekkora teher. Úgy szeretnék nem létezni. Nem mintha nem értékelném az életet. Csak nagyon fáradt vagyok. Ha valaki azt mondaná nekem hogy megöl, leborulnék előtte, és megköszönném neki. 35 N
2022. jan. 6. 14:09
 7/12 anonim ***** válasza:
Miért használnak ki? Miért hagyod?
2022. jan. 6. 14:15
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Néhány éve hasonlóképp éreztem. Mindenki cserben hagyott, a családom is. A "barátaim" akkor kerestek ha kellett valami. Azt hittem hogy ha mindent megadok magamnak majd jobb lesz. Legújabb telefon, legjobb számítógép és egy 240 lóerős bivaj audi. Utóbbival kikapcsolt biztonsági ővvel és lezárt légzsákokkal villanyoszlopnak mentem. Az ketté tört. Amikor kimásztam belőle, furcsa dolog történt. Minden ugyanúgy folytatódott tovább ott körülöttem. A világ semmit sem változott attól hogy én mit tettem, vagy mit nem. Viszont egyvalami még történt. Szinte halottam ahogy Isten felnevet. Nem vagyok abszolút vallásos. Rájöttem, hogy az érték ÉN vagyok. Néhány nap múlva végig látogattam akit tudtam és elmondtam a véleményem és azt amivel megbántottak. Azóta néhány év telt el. Most vagyok 41 éves, eljegyzett, szültem egy gyereket. Manapság igyekszem másoknak segíteni, és ez (őszintén) balzsamozza a lelkemet. Ahogy az egyszerű parasztbácsi mondaná: "csináni kő oszt megy"
2022. jan. 6. 15:17
 9/12 anonim ***** válasza:
Ez lehet hogy nem segít de hogy megnyugtassalak nem vagy ezzel egyedül én így érzek amióta közeli hozzá tartozóm elhunyt ő volt a fél karom, nár 1 éve hogy elhunyt de még mindig szörnyű és úgylátom ott lenne a helyem vele. Nem bírom hogy később ne legyen ott a ballagásomon, ha lesz akkor esküvőm és szegény mindig mondta mikor élt én már nem élem meg az esküvődet pedig szerettem volna. És akkor mondtam hogy dehogyis még sokáig élni fogsz, hát sajnos nem így lett. De így az életem egy nagy 0. Szürke hétköznapok, legalább történne valami de semmi.
2022. jan. 6. 22:12
 10/12 anonim ***** válasza:
Miért érzed magad rabnak, mi tart fogva?
2022. jan. 8. 00:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!