Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Teljesen reménytelennek látom...

Teljesen reménytelennek látom az életem. mi segíthetne?

Figyelt kérdés

meghalt az egyik szülőm.

rettegek, h. a másik is meghal v. beteg lesz, és egyedül maradok.

gyerekem nem lehet, egyedülálló vagyok.

szedek már egy éve gyógyszereket, de nem jobb.

voltam szakembernél is.

a sok stressz teljesen hazavág, ma is rengeteget bőgtem.olyan feszültség van rajtam, nem tudok megnyugodni.

nem akarok egyedül maradni. a párkapcsolat pont azért nehéz dió, mert nem lehet gyerekem.

2021. nov. 20. 18:59
 1/9 anonim ***** válasza:
74%

Sokan vannak, akik nem akarnak gyereket:)

Lehet örökbefogadni is.

Barátok, háziállat is segíthet.

2021. nov. 20. 19:04
 2/9 anonim válasza:
100%
Egyes tökéletesen megfogalmazta hogy miért is nem reménytelen a helyzet. És másrészt magaddal is rendben kell lenned. Ne félj egyedül lenni. :) Az is kell néha.
2021. nov. 20. 19:06
 3/9 anonim ***** válasza:
87%
Sok pasi nem akar gyereket emiatt ne aggódj. Nem kizárt hogy az én páromnak sem lehet még most fog menni vizsgálatra. Ez nálam nem befolyásol semmit.
2021. nov. 20. 19:08
 4/9 A kérdező kommentje:

a szex sem érdekel, így meg nehéz fenntartani egy kapcsolatot.

nagyon megviselnek ezek a téli esték is, rengeteget bőgök, nem tudok rendesen aludni sem, egész nap csak stresszelek, egyszerűen kilátástalan az életem... és de, nekem ez óriási parám, h. egyedül maradok, nem bírom ki.

2021. nov. 20. 19:29
 5/9 anonim ***** válasza:
Istenhit is segíthet, tapasztalat. Olvassál olyan könyveket, ami szellemi válaszokat ad a nehézségeidre.
2021. nov. 21. 12:06
 6/9 A kérdező kommentje:
nem hiszek istenbe...
2021. nov. 21. 13:31
 7/9 anonim ***** válasza:
73%
... valami magyarázatot kell találni a világban lévő szenvedés, halál, igazságtalanságokra. Fogadd el hogy az életedben bizonyos ajtók le vannak zárva (pl. gyerekvállalás), de nem minden ajtó van lezárva. Fejlődési lehetőség, a lehetőség, hogy másoknak segíts, stb neked is nyitva van. Az élet drága, használd a fejlődésre, ne add fel.
2021. nov. 21. 14:30
 8/9 anonim ***** válasza:
5-os valaszolo szektas. Gratulalok,hogy mindenkire ra akartok szallni.
2021. nov. 21. 17:39
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem vagyok szektás, nem tartozom felekezethez. Lelki gyógyulás egy útja a hit. És nem is vakhitről van szó, ha beleásod magad. A legmélyebb változást hozhatja, ha megváltozik a dolgokhoz való hozzáállásod. Tudom, nem mindenki vevő a dologra.
2021. nov. 21. 17:50

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!