Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogyan segíthetnék egy szorong...

Hogyan segíthetnék egy szorongó szerettemnek?

Figyelt kérdés

Nem tudom hogyan segíthetnék rajta. Neked milyen gesztus esne jól a barátaidtól ilyen helyzetben? Ha te szorongsz/megfelelési kényszered van, mi szokott segíteni az enyhítésében/leküzdésében?

Osztálytársak, legjobb barátnők vagyunk.

2021. dec. 10. 20:04
 1/2 anonim ***** válasza:

Próbálnám elterelni a gondolatait, beszélni valami jó kis témákról.

Amikor rosszul érzi magát,akkor kimenni az udvarra szunetekkor, friss levegőt szívni. Nekem ezek segítenek. De szeretek egyedül is ülni a hátsó padban meglapulva, nyugisan😆

2021. dec. 10. 23:22
 2/2 anonim ***** válasza:

Az èn párom nehezen kezelte a szorongásomat. Borzasztó súlyos mèreteket öltött átment pánikrohamba vagy egyenesen ájulásba ès annyira rosszul voltam hogy már könyörögtem neki hogy segítsen. Ès láttam rajta ahogy velem együtt szenved ès ez annyira borzasztó volt számomra hogy bármit megtettem volna a gyógyulásèrt ès megis tettem... Mert magamtól elmentem a pszichiátriára a korházba befeküdtem. A párom ellene volt mert nagyon fèltett. De onnan már gyógyultan jöttem ki sokkal kissebb mèrtèkü szorongással.

Ezzel csak azt akartam mondani hogy semmi mást nem fogsz tudni tenni mint hogy támogatod.

2021. dec. 11. 08:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!