Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Szerintetek depressziós vagyok?

Szerintetek depressziós vagyok?

Figyelt kérdés
rengeteg a problémám 16 éves vagyok és eddig sajnos olyan dolgokat éltem át amit szerintem egy embernek se lett volna szabad és sajnos mindent magamba folytok és már kezdek én is megijedni magamtól és utána néztem és a depresszió állítólagos tünetei közül őszeset tapasztaltam magamon meg már nem egy ember tapasztalta de nem hitem el és most picit megijedtem kérem olyanok válaszát akik vagy átéltek hasonló dolgokat vagy tudnak valamennyit segíteni előre is köszi a válaszokat
2010. szept. 7. 19:28
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
pontosan milyen tüneteket tapasztaltál? így elég nehéz megállapítani, pláne hogy lelki bajok nem olyan egyszerűen körülhatárolhatók, mint egy influenza... Én mindenképpen javaslom hogy felkeress pszichológust. még ha nem is vagy depressziós (szívből remélem, hogy nem vagy az) akkor is segít feldolgozni a dolgokat amiket átéltél. DE! ha nem szimpi a doki, keress egy olyat, akiben megbízol, mert többféle van, én is jártam már bunkónál és nagyon kedvesnél is.
2010. szept. 7. 19:37
 2/19 anonim ***** válasza:
100%

Hú, én is voltam így...

Megkerestem a körzeti orvost, hogy ajánljon egy jó pszichiátert. Hát, az semmit nem ért...

De ha van olyan ismerősöd, aki tud egyet, akkor beszélj vele.

Nekem volt egy öngyilkossági kísérletem is régen (22 évesen). Akkor bevittek a pszichiátriára, bent voltam 2 hétig, teletömtek nyugatókkal, meg kedélyállapot javítókkal, hát akkor abban a pillanatban segített, de utánna nehéz volt abbahagyni, mert ezekre rá lehet szokni, úgyhogy ilyesmit ne nagyon szedj szerintem.

Menj sokat a szabadba, és minél kevesebbet legyél egyedül! Nézz vígjátékokat. Ha gondolod írj ide, és akkor megkereslek emailban, beszélgethetünk, elmondhatod mi a baj.

Nem vagyok olyan mint a "felnőttek", bár 30 éves vagyok, ja, és "lány" :D

2010. szept. 7. 19:38
 3/19 anonim ***** válasza:
28%

NEM VAGY DEPRESSZIÓS csupán 16 éves. Majdnem mindegyik korodbeli ezzel a depressziós, van-e érelme az életemnek, öngyilkos akarok lenni dumával jön. Persze mindegyik megélt valami nagy tragédiát. Jaah...igen te más vagy, neked tényleg nagyok a problémáid. TÉVEDSZ!!! Minden tinit utolér az 5perc és minden gondot, hibát megtalálnak magukban. Ne legyél már önző, ne csak magadra gondolj, ne csak a te gondjaidat feszegesd. Hidd el, hogy sok embernek 5szőr akkora gondja van, mint neked, de nem nyavalyog.

Nem kiosztani akarlak, várjál még egy pár évet és elmúlik.

2010. szept. 7. 19:39
 4/19 anonim ***** válasza:
Én is voltam depressziós.Az bizony szörnyű betegség.Mellette nekem még több bajom is volt.Anorexiás és pánikbeteg is voltam.Majdnem megöltem magam, csak egy nagyon pici választott el a haláltól.A barátoknak köszönhetem, hogy sikerült kilábalnom mindezekből.Pontosabban most már tudom, hogy magamnak is köszönhető.Ha te a fejedbe veszed, hogy boldog vagy és teszel is róla, hogy az legyél akkor az is leszel.Csak akaraterő kérdése.Lábalj ki belőle, mert nagyon rossz dolog, ha már méllyebben benne vagy.Gyógyulj meg mielőbb!
2010. szept. 7. 19:39
 5/19 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok...csak annyit akarok mondani, hogy pszichiáterhez ne menj, oldd meg magad, a doki csak antidepresszánsokat ad amitől könnyen függővé is válhatsz.
2010. szept. 7. 19:41
 6/19 anonim ***** válasza:
bocsi utolsó előtti voltam
2010. szept. 7. 19:41
 7/19 A kérdező kommentje:
nem aza baj hogy csak simán 16 vagyok és eza szokásos depis időszak azon tulvok de ezt nehéz elmondani mert pl nekem folyton vagyis olyan dolgokat éltem edig át hogy nem akarok emlékezni se rá és sajnos ez csak egyre tőbb lesz a mai napig se ért véget és pl mostanában 2 percenként váltok hangulatot és igen megfordult a fejemben az őngyilkoság de nem szeretném igy végezni igenis élni akarok bulizni szorakozni de legjobban felejteni és azért agodok mert utána néztem és mindenhol felsorolták a tűneteket pl : csőken az étvágy egynap 1 szer eszek feltéve ha eszek 1 honap alat leadtam 15kg ot ami igen csak feltűnt nekemis .semmmihez nincs kedvem éés mikor van valamihez is akkor meg nagyon mehetnékem van xd
2010. szept. 7. 19:47
 8/19 A kérdező kommentje:
és még anyit hogy leginkább etől félek hogy tél az vagyok mert kb most rohadtul nem hiányzik ez nekem van igyis elég bajom nemhogy depreszio csak megijedtem és utána járok ink mielőt roszabra fordul a hejzetem
2010. szept. 7. 19:48
 9/19 A kérdező kommentje:
jah és még anyit hogy én ne legyek őnző? mikor már akkoris szinte bűntudatom van ha eszek nem tudom miért mert magamra még aztis sajnálom pedig nincs bene hiány és már kicsit unom hogy én ne legyek őnző szőveget kősy:
2010. szept. 7. 19:50
 10/19 anonim ***** válasza:
Milyen problémáid vannak? Legalább az iskolapszichológushoz vagy ha nincs, a helyi nevelési tanácsadóhoz menj el, az ingyen van és elérhető. 15 kiló fogyás egy hónap alatt az rengeteg, menj el a körzeti orvoshoz is laborvizsgálatra, hogy nincs-e valami szervi bajod. Egyél sok gyümölcsöt, pl banánt, szedj multivitamint.
2010. szept. 7. 20:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!