Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » A depresszió egyfajta halál?

A depresszió egyfajta halál?

Figyelt kérdés
Fél éve tart, hagytam elfajulni, nem mentem orvoshoz és most már csak a halálhoz tudom hasonlítani. Valami elmondhatatlan megnyugvást és szomorúságot érzek és már nem akarok tenni ellene, annyira belenyugodtam

2021. dec. 31. 05:25
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
A depressziót a reménytelenséggel, a szorongást pedig a kilátástalansággal lehet azonosítani. Nem tudom mit gondolsz a halálröl, de az más.
2021. dec. 31. 05:41
 2/13 A kérdező kommentje:
Érzem hogy semminek semmi értelme, behunyom a szemem és azt érzem hogy ez a halál, ez amire vágyok a csend és sötétség, nyugalom
2021. dec. 31. 06:10
 3/13 A kérdező kommentje:
Még életben vagyok de halottnak érzem magam
2021. dec. 31. 06:11
 4/13 anonim ***** válasza:
80%
Menj, kérj mielőbb segítséget.
2021. dec. 31. 06:15
 5/13 A kérdező kommentje:
Nem kell segítség, mert ez az élet, a semmi, a nem létezés, bele kell törődni
2021. dec. 31. 06:17
 6/13 Csocso2 ***** válasza:
84%
A depresszió az egy mentális mélypont ami nem egy vissza fordithatatlan állapot. Meg kell találni a támaszpontot ami segít kijutni ebből az állapotból. Kezdetben pszichológus, pszichiáter segítségére van szükség és utánna saját erővel kell küzdened. Nem kell feladni hanem minden kis dolognak örülni kell, ez az igazi boldogság.
2021. dec. 31. 06:49
 7/13 A kérdező kommentje:
Be vagyok zárva az életbe , ez fullasztó és szabadulnom kell
2021. dec. 31. 07:13
 8/13 A kérdező kommentje:
Érzem hogy ki kell szabadítsam a lelket a testből mert fulladozik. Valami érdekes dolog történt velem az előbb, a próbáltam elaludni de közben nem vettem levegőt mert úgy éreztem jónak és sokáig levegő nélkül voltam, aztán éreztem hogy a test haldoklik de nem érdekelt és mintha 1 pillanatra meghalt volna a test de a lélek mindvégig életben volt és még most is úgy érzem hogy a lélek és a test külön van. Aztán nehezen de rávettem a testet hogy lélegezzen. De most nagyon rossz mert úgy érzem meg kell ölnöm a testet hogy felszabadulhasson a lélek.
2021. dec. 31. 07:31
 9/13 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem azonnal hívj segítséget.
2021. dec. 31. 07:43
 10/13 Csocso2 ***** válasza:
84%
Ez nincs rendben. Szerintem szakorvos segítségére lenne szükséged. Szüleid, testvérei ismerik az állapotodat?
2021. dec. 31. 09:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!