Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Nem merem megölni magam, az...

Nem merem megölni magam, az élet viszont semmi optimizmust nem mutat számomra, mit tegyek?

Figyelt kérdés

17 éves srác vagyok.

Rólam röviden annyit, hogy a családi állapotom nemhogy rossz, hanem borzalmas. (Itt nem erről van szó, hogy anya-apa veszekszik, apám számomra nincs, anyám meg mentális beteg, és nem úgy viselkedik mint egy felelősségteljes anya)

Full magányos vagyok, suliban is, sok bántást kaptam már. Internetes barátokból 2 van, de már inkább abból is 0.

Egy olyan megyeszékhelyen élek, amit nem szeretek.

Egyedül rajtam tanáraim segítenek, ők tudják milyen nekem otthon.

(Ez nem nyafogás, csak ismertetni szeretném mit érzek)

Pszichológushoz járok, aki szerint depressziós, szociális fóbiás, paranoid gondolkozású, testképzavaros vagyok. Pszichológusomat nagyon szeretem.

Itt most nem szeretnék ismerkedni, nem bízok senkiben, ezért mondok konkrétumokat.

Kérdés inkább arról szól, hogy aki hasonló hajóban evez(ett) mint én, mi adott neki segítséget?

2021. dec. 30. 12:27
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Ismeretlenül is nagyon boldog új évet neked!!! Csak annyit tudok tanácsolni, hogy tarts ki!! Ha sikerül majd önállóan eltartanod magad, nincs jobb a szabadságnál, azt érzed tiéd a világ és csak arra vár, hogy felfedezd. Most meg próbálj helytállni addig is. Nem tudom, hogyan lehetne neked segíteni. Nekem pl. sokat segített a zene. Keress olyan stílust ami a legjobban hozzád szól, és akár kezdj el te is zenélni... Ott akkor már egy leszűkített csoportból tudsz keresni barátokat is.

Minden esetre remélem, hamarosan túllendülsz ezen. És azt is remélem, hogy fogsz megbízható barátokat találni. Csak ne add fel!! :)

31N

2022. jan. 1. 01:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!