Miért sírok minden apróságért?
Figyelt kérdés
Mások, főleg a barátom szerint nagyon idegesítő, hogy minden apró dologért, amik szerintem nem is apróságok, sírok. Szokott velem kiabálni emiatt, és hát ilyenkor is sírnom kell, és már nem érdekli, nem akar megvigasztalni soha senki. Miért vagyok ilyen?2008. dec. 14. 17:00
1/5 anonim válasza:
Talán túl sokmindent magadra veszel ahelyett, hogy átsiklanál felettük. Sokszor a bajokat csak mi látjuk bajoknak az adott pillanatban, később pedig - mikor már látjuk az egész folyamatot és visszatekintünk rá-, észrevesszük, hogy milyen jó, hogy volt ez vagy volt az, mert különben most nem lennénk itt, ahol most vagyunk. Ne szomorkodj dolgokon, nézz mindig előre, fel a fejjel és légy erős!
2/5 A kérdező kommentje:
Rendben, megpróbálom ezt tenni. Most is egy ilyen van, msnen beszélgettünk, mondott valamit, erre elszomoroddtam, és azt mondta, hogyha mindig ilyen leszek, akkor ő inkább nem akar ebszégletni velem, jobb dolga is akad nálam, és hogy megint biztos sírok, aztán lelépett. :'(
2008. dec. 14. 17:19
3/5 anonim válasza:
Aki így viselkedik az nem is a barátod...
Tényleg állj bosszút!
4/5 A kérdező kommentje:
És mégis hogyan? Nagyon szeretem, csak nem tudom, néha ilyen velem :(.
2008. dec. 14. 19:28
5/5 anonim válasza:
ne hulyéskedj már!neked azzal a bosszúval mi bajod?!ne bíztasd már bossúra , ha szereti , esetleg hacsak azzal nem áll bosszút ,hogy "felnyalja ,falja"!vagyis jól osszepuszilja!
van rá egy olyan módszer , hogy onmagadat is fejleszted egyfajta pszichoterápiával és gyakorolni fogod, nem sírsz, hanem pozitív , viccesebb oldalról fogod fel a dolgokat és pl magadat is kinevetheted .aztán továbblépsz egy ilyen siratós valamin.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!