Gyógyíthatatlan mentális probléma?
Egyedül élsz?
Bántalmaz valaki?
Eszel, alszol rendesen?
21:32 Kb 2 hónapja érzem ezt. Azt hiszem ért trauma, de nem igazán emlékszem az egész eddigi életemre, csak a jelen pillanatra emlékszem, mindent egyből kitöröl az agyam. De közben emlékszem dolgokra csak nem normálisan, nem tudom másképp leírni ezt. Nem tudom hogy ki vagyok és mit akarok az élettől, vagy hogy életben vagyok - e még. Egyszer halkucináltam is, bár az lehet az alkohol + 2 altató miatt volt.
21:38 Nem, a családommal élek.
Régebb bántalmazott apám lelkileg, de már nem foglalkozik egyáltalán velem hála égnek.
Nem eszek, csak épp annyit hogy ne haljak meg étlen, mert nincs étvágyam amióta elkezdődött ez.
Aludni nem tudok, vagyis nagyon nehezen alszom el, de rengeteget alszok és amikor felébredek olyan mintha továbbra is aludnék, nem tudom elválasztani a valóságot az álmoktól. Már altatót sem merek szedni amióta hallucináltam tőle, mondjuk többet vettem mint ami ki volt írva, de 1 - től nem tudtam aludni.
21:41 17 éves vagyok.
21:45 Nem szoktam inni, csak nagyon ritkán, ha valami esemény van. Nem drogozok és nem szedtem gyógyszereket hogy elvonási tüneteim legyenek. Traumáról sem tudok, bár lehet hogy volt.. Vagyis történt egyszer valami ami nagyon megviselt, akkor volt az első pánikrohamom, azután még volt többször is, de nem tudom hogy az már traumának számít - e. Depresszióm az van, de nem hinném hogy ilyen tünetei lennének, de kitudja.
22:00 remélem elmúlik nekem is, csak sajnos már elég régóta van és ahelyett hogy javulna a helyzet, minden nap csak rosszabbul vagyok :(
Altatót pszichiáter ír fel, ezek szerint voltál kivizsgáláson és jársz altatóért az orvoshoz?
A szüleid mért nem foglalkoznak a betegségeddel? Mi van nálatok?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!