Van itt vki aki felnott koraban lett ADHD-val diagnoztizalva?
Figyelt kérdés
Kezeltek vele, ha igen milyen a kezeles? Meddig tarthat?2021. dec. 28. 01:37
2/10 anonim válasza:
Ritalint kaptam, kapok. Recept azt kész.
3/10 A kérdező kommentje:
"Az mi?"
Minek valaszolsz ha nem tudod mi az? 🤦♂️
Kettes koszi.
2021. dec. 28. 17:43
4/10 anonim válasza:
2-es és be vált a ritalin?ha igen akkor mennyire érezhető a hatás? Sokkal jobb lett? Én is tervezek elmenni kivizsgálásra, nagyon gyanakodom és kíváncsi lennék mire számíthatok.
5/10 anonim válasza:
Nekem bevált. Rendezettek lettek a gondolataim, kevésbé vagyok hiperaktív. A hosszú ideig tartót kapok a Ritalin LA-t.
7/10 anonim válasza:
En is diagnosztizalva lettem, Ritalint kaptam. Annyit ereztem, hogy elment az etvagyam es a szorongasom a ketszeresere nott, meg olyan gyomorfajasom lett tole, hogy gornyedt ossze vissza. Pozitiv semmi, en abbahagytam. A pszichologushoz meg nem mentem vissza, mert annyit mondott, hogy szedjek gyomorsav csokkentot es probalkozzak meg. Hat igy jartam
8/10 anonim válasza:
Próbáltad csökkenteni az adagot?
9/10 anonim válasza:
20-assal kezdtem, felvittem 80-ig, semmi sem valtozott
10/10 anonim válasza:
Akkor az Atomoxetin-t próbáld ki, az nem stimuláns.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!