A krónikus stresszt össze lehet keverni az ADHD-vel?
Bejelentkeztem egy kivizsgálásra. De nem tudom, nem-e az a figyelemzavar oka, hogy krónikus stresszben élek évek óta.
Ne menjünk bele a stresszforrásokba és nincs túl sok ráhatásom.
A vizsgálat megtudja a kettőt különböztetni?
Ha már bejelentkeztél a kivizsgálásra, akkor ott (remélhetőleg) meg tudják mondani hogy ADHD-s vagy-e vagy nem.
Amúgy ADHD-s is szenvedhet krónikus stresszben. Stressz szempontjából az ADHD-s is olyan ember mint a többi.
Mivel ott több ember vizsgál és köztük pszichiáterrel is beszélsz, elvileg észre fogja venni az egyéb állapotokat is. Elvileg...
A kettő nem zárja ki egymást, de ahogy az előző is írta, önmagában ég és föld a különbség a kettő között. Szóval önmagában nem keverhető össze.
Egy cukorbeteg ember is szenvedhet krónikus stressztől, de ettől még egészen más.
Én voltam ilyen vizsgálaton a Semmelweisen. Az jött ki hogy figyelem és koncentrációs probléma igazolt, eredete nem adhd alapú. Szorongásból és élethelyzetből adódik.
Szörnyű mert semmire sem javul, szorongás oldóra se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!