Úgy érzem nem tudok eléggé koncentrálni, hogyan lehet ezen segíteni?
Szia!
Nem lehet, hogy kicsit kiégtél? Ez velem is előfordult, tavaly télen hasonló cipőben jártam. Lehet, hogy nem a megfelelő helyeken keresgéled a problémád okát , az én esetemben pl az volt a probléma, hogy sok olyan dolgot próbáltam csinálni, amik el voltak várva tőlem (akár magam, akár mások által), de én nem szerettem volna azokat csinálni.
Lehet, hogy most kell egy kis szünet a könyvektől, a zenétől, próbálj meg sétálni, hívj fel egy barátot és menj el vele valahova, esetleg beszélj valakivel, aki hasonló helyzetben van, mint te.
Biztosan nagyon ijesztő és kellemetlen ez az érzés, nem tudom milyennek éled meg, nekem az volt. De tudd, hogy ez időszakos és fel tudod magad kanalazni, csak meg kell találnod a számodra megfelelő dolgot, valamit, ami hiányzik.
Vagy gondolkozz el azon, hogy mi tett boldoggá a múltban! :)
Próbálj meg ahhoz visszatérni.
Sok sikert! 19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!