Zajok, amik segítenek a koncentrálásban?
Nem olyanokat kérek, amik meditáló zenék.
Természetes zajokat, háttérzaj, amik nem a pennyadásra késztetnek, hanem az aktivitásra.
Legyen szíves - AKI TUD - ilyeneket, azok küldjenek!
Még egy utolsó feltétel: ne olyan legyen, hogy 2-3p-enként ugyanaz ismétlődik, mint rengeteg videónál tapasztaltam ezt.
Most sajnos nem érvényes, de én az érettségire és a záróvizsgákra nyitott strandokon szerettem tanulni.
Az ottani háttérzaj zümmögés-szerűen hallatszott, de nem volt monoton soha.
Némelyiken még halk zene is szólt, de a tudatomig csak halványan jutott el.
Mozart tényleg okosabbá tesz? - Fidelio.hu
fidelio.hu › plusz › mozart-tenyleg-o...
Translate this page
Nov 10, 2016 — A zene ebben segít, azaz egy bizonyos alaprezgést biztosít az agyunknak. ... Ugyanakkor egy másik kísérlet szerint a háttérzajok, a tévé vagy a zene javíthatja az extrovertáltak ... Az olyan zene, amiben ének is hallható, szinte kivétel nélkül ... közben - személyenként eltérő, mi segíthet a koncentrálásban.
Jobban megy a munka, ha szól a zene? - HR Portál
www.hrportal.hu › jobban-megy-a-...
Translate this page
Jun 20, 2012 — Cikkünkből kiderül, miként befolyásolják a különböző zajok és ... terhelést és teljesítménycsökkenést okoz, ha a koncentrálást irodai zaj zavarja. ... A cég dolgozói szabadon csinálhatnak bármit, ami segít nekik a ... és tovább záródott az olló a nemi bérkülönbségek között, amik az EU átlaga alatt vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!