Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogy tudok magamnak alvásparal...

Hogy tudok magamnak alvásparalízist csinálni?

Figyelt kérdés
Szóval szeretném ezt átélni.
2021. dec. 23. 15:38
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem lehet :D csak néhány percig tart. Szerintem a félelemnek, szorongásnak köze van az alvásparalízis létrejövéséhez. Vagyis olyanról még nem hallottam, hogy valaki ne félt volna közben, maximum rájött, hogy alvásparalízise van, és utána már nem félt.

De amúgy bármit behaluzhatsz, amitől félsz. Nekem volt már olyan, h. pl azt hittem, hogy betörtek hozzánk, vagy hogy egy kómában vagyok és senki nem fog felkelteni, meg ez a szellem csajos is.

2021. dec. 23. 16:18
 12/16 anonim ***** válasza:
Én ilyenkor rendszeresen azt élem meg, hogy anyósom meg akar gyilkolni. Egyébként ha valaki írásba adná neki, hogy ő ezt garantáltan, 100% biztonsággal büntetlenül megtehetné, akkor 100% biztos vagyok benne, hogy meg is tenné.
2021. dec. 23. 16:23
 13/16 A kérdező kommentje:
Nekem is volt már csak nem tudom hogy jött elő. De én nem féltem. Sőt kifejezetten agresszívan álltam hozzá
2021. dec. 23. 16:24
 14/16 anonim ***** válasza:
Nekem akkor van neha, ha felkelek az ebresztore de visszaalszom reggel.
2021. dec. 24. 13:31
 15/16 anonim ***** válasza:
Nekem legtöbbször közvetlenül elslvásnàl jön elő, vagy rémálom közben rájövök, hogy alszok és próbálok felébredni.
2021. dec. 24. 17:51
 16/16 anonim ***** válasza:
Miért akarsz magadnak alvásparalízist?
2021. dec. 29. 18:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!