Miért felejtek el mindent?
Figyelt kérdés
Pl ma és tegnap azt hittem mennem kell dolgozni, direkt úgy terveztem mindent..kiderült, nem kell, pedig tudtam hogy csütörtökön szabadnapom van... 2. Mindig elfelejtem mennyi pénzem van, mindig kevesebbnek látom, azt hiszem mindig valaki kilopja... általában felejtős vagyok.. ez már nagy baj?2021. dec. 22. 19:54
1/4 anonim válasza:
Ez változott vagy világéletedben ilyen voltál (ADHD)? Ne kapkodj, tudatosan, lelassulva gondolj át mindent, például előző nap a másnapodat, a pénztárcádban lévő pénzt, vezess határidőnaplót.
2/4 A kérdező kommentje:
Változott
2021. dec. 22. 22:02
3/4 anonim válasza:
ADHD az figyelemzavart jelent #1
Nem?
Rám azt mondják hogy ADHD -s vagyok. De konkrétan nincs beleírva semmilyen papíromba ez, csak az hogy figyelemzavaros vagyok...
Kérdező!
Használj Google Keep -et!
Ingyenes online jegyzetfüzet a Google-től. Én is azt használom.
De olyat is csinálhatsz, hogy Calendarba megtervezed a napodat.
Pl minden 2. órában eddzel. Délben eszel. Megszabod mikor ébredj, feküdj le stb
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi kipróbálom
2021. dec. 22. 22:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!